Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostępność VOD SKY showtime

(Temat utworzony: 06-02-2023 04:34 PM)
2534 Wyświetlenia
John_Rambo
First Poster
Opcje

Cześć, mam UE65NU8042, czy pojawi się do zainstalowania aplikacja VOD SKYshowtime? 

0 Like
10 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@John_Rambo  Ta aplikacja nie jest dostępna na system TIZEN. Nie wiadomo kiedy będzie dostępna i jakie wersję TIZEN.

John_Rambo
First Poster
Opcje

A właśnie jest dostępna i od razu w dniu premiery pojawiła się na moim tv, dzięki za wprowadzenie w błąd. Jak się nie wie to się nie wypowiada. 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@John_Rambo, W momencie zadania zapytania aplikacja nie była dostępna na telewizory Samsung i oficjalnie nie były znane plany jej wydania. Premiera odbyła się dzisiaj

Aplikacja SkyShowtime na Samsung Smart TV
https://news.samsung.com/pl/aplikacja-skyshowtime-na-samsung-smart-tv

John_Rambo
First Poster
Opcje

Zgodnie z zasadami gramatyki języka polskiego "czy pojawi się" jest to pytanie o przyszłość a nie o teraźniejszość, autor odpowiedzi chciał nabić kolejny komentarz wiedząc tyle że w którymś kościele zawsze dzwoni dzwon. Temat uważam za zamknięty, forum jak każde inne pełne amatorów. 

0 Like
kamuzi
First Poster
Opcje
Mam tv samsung UE49KU6450 . Działa bez zarzutu i nigdy się nie popsuł. Ma wszystko co trzeba 4k,hdr i apki które można dodać i się nie tną. To nie fer że pominęli apke Skyshowtime na ten model z serii samsung. Czy firma samsung nie strzela sobie tym w kolano. 
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@kamuzi, firma Samsung nie do końca decyduje o takich rzeczach, to producent aplikacji wybiera, na które modele i systemy operacyjne ją udostępnić. A zatem musisz się w tej sprawie kontaktować z twórcą aplikacji.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Szaasa
First Poster
Opcje

ue65ks8000 aplikacja skyshowtime 

mnie mogę zainstalować apki show time, nie pokazuje jej w aplikacjach

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szaasa, Aplikacja nie jest dostępna na Twój telewizor. Obsługiwane są modele od 2017 roku, a twój jest z 2016.

Aplikacja SkyShowtime na Samsung Smart TV
https://news.samsung.com/pl/aplikacja-skyshowtime-na-samsung-smart-tv

Kasmati
First Poster
Opcje

Mam samsung UE55KS7500S i nie mogę w apps wyszukać skyshowtime. Nie widzi jej do pobrania. Co mogę zrobić?

0 Like