Witam. Mam problem z posortowaniem, zapisaniem ulubionych kanałów w LE22B450. Odbieram tylko cyfrową naziemną i gdy było kilka kanałów nie było... Wyświetl post
Przy niektórych serialach wisi mi na planszy z ostrzeżeniem. TO hest tylko na niektórych serialach i zawsze tych samych niezależnie od odcinka.... Wyświetl post
Witam,
Mam pytanie o telewizor UE55KU6072 czy wyjście cyfrowe wspiera dźwięk 5.1 tak bym mógł podłaczyc głosniki 5.1?
Niestety w manualu nic... Wyświetl post
Witam posiadam telewizor 40MU6472 . Pierwsza sprawa dotyczy softów , mam obecnie 1137.1 co zostało poprawione w tym oprogramowaniu ? bo to już... Wyświetl post
Na stronie wsparcia produktu widzę, że ostatnia wersja oprogramowania została wydana 03.08.2017 i jest to wersja 1201.6. Niestety, w informacjach o... Wyświetl post
Witam. Co prawda ten problem mnie nie dotyczy, choć inny dotyczy, ale zacznęod niego. Jak to jest, że po oddaniu do serwisu telewizora, nadal jest... Wyświetl post
Po uruchomieniu TV nie działa sterowanie pilotem, ani sterowanie guzikiem wbudowanym z tylu TV. Czasem reaguje ON/Off. Po włączeniu jest dziwie, a... Wyświetl post
A więc tak od kupna mojego nowego tv minęło 7 dni zauważyłem coś niepokojącego mianowicie
Podczas oglądania czegoś poprzez przeglądarkę... Wyświetl post
Tuner SAT TV SAMSUNG model UE40MU6442 dziwnie się zachowuje pod względem odbioru sygnału SAT : już dwa razy całkowicie zniknąl sygnał ( 0... Wyświetl post
Posiadam od niespełna miesiąc TV Samsung model UE40MU6442. Podłącztłem do niego tuner ( dekoder) SAT marki Ferguson model Ariva 102E .Przez kilka... Wyświetl post
Witam mam pytanie do posiadaczy tv modelSamsung SUHDUE55JS8500 czy macie problem z połączenie Bluetooth chodzi mi o pada Dual Shock4 taki jak... Wyświetl post
Mam problem w smart tv z połączeniem wi fi . Od dwóch dni nie mogę korzystać z funkcji korzystania z Internetu itd. Kiedy zostanie usunięta... Wyświetl post
Czy jest możzliwość podłączenia bezprzewodowego telewizora z tytułu,jako monitora komputera ? Przez HDMI działa i pracuje bez problemu. Bardziej... Wyświetl post
Kilka dni temu kupiłam wymarzony TV UHD ale mam problem z aplikacją "Player". Jeszcze wczoraj mogłam w nią wejść ale dzisiaj całkiem się... Wyświetl post