nie moge ogladac wiekszosci filmow z pendrive.brak kodeka.prosze o pomoc Wyświetl post
Telewizory nie mają mozliwości ręcznej aktualizacji kodeków. Sprawdź w opisie z jakich kodeków korzy... Wyświetl post
Niezwykla rozdzielczość
Custom List Message Item |
---|
nie moge ogladac wiekszosci filmow z pendrive.brak kodeka.prosze o pomoc Wyświetl post Telewizory nie mają mozliwości ręcznej aktualizacji kodeków. Sprawdź w opisie z jakich kodeków korzy... Wyświetl post |
Wietam Od wczoraj t. j 31 sierpnia aplikacja smart IPTV oraz OTT Player w moim telewizorze nie chce odtwarzać adresów streamów kończących się .ts.... Wyświetl post |
Witam, Mam pytanie. Czy ktoś może się spotkał z tym, iż telewizor przy każdym włączeniu wyświetla menu karty CI z komunikatem trwa... Wyświetl post Problemy wskazują na wolne działanie modułu lub też wolny przesył danych między modułem a serwerem o... Wyświetl post |
Funkcja „test dźwięku” służy do diagnostyki telewizora pod kątem problemów z dźwiękiem.Testowanie dźwięku znajduje się w menu ustawienia/ pomoc... Wyświetl post |
Witam ! Mam taki problem czy istnieje możliwość usunięcia nie potrzebnych programów z pamięci TV mam już zajęte 600mb a nie mogę usunąć... Wyświetl post Cześć dallo66, Po resecie usunięte zostaną pliki tymczasowe lub pliki pobrane przez aplikacje, oprog... Wyświetl post |
Witam Posiadam dwa telewizory Samsung z inteligentnym pilotem i wiszą na tej samej ścianie jednak w dwóch pokojach . Co zrobić ewentualnie co... Wyświetl post Cześć Kaczor, Taka sytuacja może mieć miejsce, prawdopodobnie dlatego, że masz bardzo cienką ściankę... Wyświetl post |
Kupiłem TV LED UE 65 NU 7452 17 sierpnia 2018. NIe było problemów. Wczoraj przed południem sam się wyłączył. Od tej pory nie da rady go włączyć.... Wyświetl post Cześć Skorak, Trudno powiedzieć, przyczyn może być wiele. Poczekaj na wizytę serwisanta, na pewno sp... Wyświetl post |
Witam, mój poprzedni TV SAMSUNG LE23R32B zaczął wyświetlać kolory w negatywie wiec nadszedł czas na zmianę na coś nowszego, bo chyba naprawa nie... Wyświetl post Dziś dokonałem zakupu TV 43" Samsung UE43NU7472, model na obecny rok 2018 z Tizenem 4.0 na pokładzie... Wyświetl post |
Witam, Strasznie się już pogubilem, jakiego formatu muszą być pliki video bym mógł odtwarzać po USB? Mam dużo ciekawych audycji w formacie... Wyświetl post @a_red pamiętaj, że avi to kontener, najważniejszy jest kodek wideo w nim użyty. To że plik końcowy ... Wyświetl post |
Witam wszystki posisdam tv h6400aw wszystko dzislalo ok od kilku dni mam problem gdyz po zalaczeniu wyskakuje mi czasem znacze blutach i po... Wyświetl post Cześć @Rafi82 Na początek odłącz TV od zasilania na dłużą chwilę i przywróć ustawienia fabryczne. Je... Wyświetl post |
Witam.Gdzie można dodać opinie o swoim TV aby otrzymać kod Do HBOGO na 3 miesiące? Wyświetl post Twoja opinia ma znaczenie Oceń swój Samsung TV z 2018 roku i odbierz prezent * Konkurs trwa od 8.08 ... Wyświetl post |
Witam, mam problem z aplikacją Showmax w tym telewizorze. Po uruchomieniu filmu lub serialu po kilkudziesięciu sekundach obraz łapie... Wyświetl post Nie wiem jak przebiegł proces konfiguracji, dlatego myślę, że warto sprobować. Warto również sprawdz... Wyświetl post |
pilota mam skonfigurowanego z dekoderem nc+ oraz z kinem domowym Onkyo. I wszystko działa. Co mnie jednak drażni - oczywiście za każdym razem... Wyświetl post Cześć Nielot, Oprogramowanie nie przewiduje takiej funkcjonalności, jednocześnie jest to dobry wątek... Wyświetl post |
Od jakiś dwóch tygodni W home menu w opcji "TV na żywo" nie pojawiają mi się ostatnio oglądanie kanały tylko 13 pierwszych stacji z listy -... Wyświetl post Cześć BLuM, Dodatkowo sprawdź aktualizację oprogramowania.Ostatnia dla Twojego TV do 1240.7. Jeśli t... Wyświetl post |
Witajcie niżej chce wam pokazać problem który mnie dotyczy: Tak świeci w nocy Samsung 55MU6542 po ok 10 dniach od zakupu... dodam, że... Wyświetl post Cześć dorian_michon Prześlij te zdjęcie do pomocy technicznej wypełniając formularz . Opisz swoją sy... Wyświetl post |
Witam, zakupiłem jakiś czas temu Telewizor Samsung 55" LED 55KU6072 Smart TV 4K (UHD) 138 cm. Wszystko z TV ok ale zastanawiam sie co... Wyświetl post Witam, sory że odgrzebuję, ale jak zakończyła się sprawa z serwisem? Kupiłem niedawno nowy TV 55NU61... Wyświetl post |
Witam Was Czy ktoś może mi doradzić gdzie mogę kupić moduł WiFi współpracujący z UE40J5100AWXXH? Dziękuję za pomoc i pozdrawiam, ... Wyświetl post @Lukasz1976 tu masz link https://www.samsung.com/pl/tvs/full-hd-j5100/UE50J5100AWXXH/ - na dole stro... Wyświetl post |
Odpadam aplikacje. Pokazuje sie ze ***** i po chwili pokazuje sie moje wifi I komunikat ze No TV’s found. Wszystko dziala ba tej dalej swieci.... Wyświetl post Hej @evenilla, Dzięki za przesłanie modelu! Co nie zmiania faktu Sprawa załatwiona ... cieszę się, ż... Wyświetl post |
W opcjach obrazu brak trybu HDR (w eskperckich ustawieniach). Sprawdzałem w sklepie inne serie niższe i wyższe i takowy tryb HDR+ jest (można... Wyświetl post Cześć skate322 Jeżeli w specyfikacji jest HDR to brak jego włączenia lub wyłączenia można wytłumaczy... Wyświetl post |
Moi Drodzy, Mam pytanie związane z telewizorem 55'' Seria 6 KU6470. Od jakiegoś czasu mam dosyć uporczywe problemy z połączeniami BT... Wyświetl post @KarolW Udało Ci się rozwiązać problem? Ja właśnie od kilku tygodni nie mogę się połączyć z komputer... Wyświetl post |