Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja Canal plus online na TV Samsung

(Temat utworzony: 09-08-2022 09:53 PM)
3181 Wyświetlenia
Members_HbC9Tcv
First Poster
Opcje

Czy ma ktoś  problemy z źle działającą aplikacją canal plus online na tv - obraz zatrzymuje się po jakimś czasie a aplikacja sama też słabo się wczytuje w czasie działania .

157 Odpowiedzi
Tomasz030
First Poster
Opcje

Mi całkiem przestało działać 

0 Like
adricich
First Poster
Opcje

Ja mam taki problem z canal plus online, że nie działa mi live tv, nie wyświetla się żaden kanał. Pozostałe treści działają bez problemu, ale to spory problem, bo dostęp wykupiłem pod kątem oglądania meczy

OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@adricich, zacznij od resetu prądowego TV, odłącz go od zasilania na 1 minutę (oczywiście najpierw wyłącz pilotem). Powiedz też, jaki dokładnie masz model TV?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

zycyro
Voyager
Opcje
Witam. Aplikacje HBO, DISNEY, NETFLIX, PRIME działają bezproblemowo natomiast Canal +online co chwilę się mrozi (zatrzymuje) trzeba mieć w ręce pilot i przesuwać film dalej. Czy też tak macie? Co jest nie tak? Może ktoś wie. Internet przewodowy 600Mega Orange światłowód 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@zycyro Witam. Zacząłbym.od sprawdzenia najnowszej wersji oprogramowania samego telewizora, jak i samej aplikacji.
0 Like
zycyro
Voyager
Opcje
Brak aktualizacji a wiec aktualne
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@zycyro  Pozostaje zgłaszać problem do twórcy aplikacji czyli Canal.

Jak widać problem jest od dłuższego czasu.

0 Like
zycyro
Voyager
Opcje
Postanowiłem nie kombinować i już anulowałem subskrypcję canal +online. Dzięki za pomoc. Jesteście fajne ludzie 🙂👍
0 Like
Members_ANxyNt8
First Poster
Opcje

A czy komuś to wogóle działa na tv damsunga

0 Like
Greg0
Explorer
Opcje

Mam ten sam problem na Q60R, kanały live się nie wczytują, oraz nie da się włączyć treści. U mnie pomaga rozłączenie połączenia internetowego w ustawieniach TV i ponowne włączenie. Wygląda, że canal plus źle interpretuje dane stanie połączenia z siecią internet. Nie potrzeba resetować TV i tym podobnych. Mój TV do sieci podłączony jest po WIFI 5G. Może na kablu takich problemów nie ma.