Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania dla telewizorów - gdy widzicie nową - piszcie, podając numer wersji i model TV.

(Temat utworzony: 15-11-2017 07:59 PM)
85547 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

UWAGA posiadacze modelu Q7F!

Pojawiła się właśnie nowa aktualizacja dla tego modelu oznaczona numerem 1151.1

Telewizor jeszcze jej nie widzi, ale możecie ja pobrać z tego linku http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_PL&CttFileID=6878776... i samodzielnie zainstalować z pendrive.upgrade.PNG

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
1 018 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Nie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Sprawdźcie strony wsparcia dla swoich modeli telewizorów.

Pojawiła się aktualizacja oprogramowania, dla modelu Q7F oznaczona numerem 1240.7                                                                                                                            update.PNG

Dajcie znać, które modele jeszcze dostały.

simon75
Navigator
Opcje

Ciekawe jakie nowości wprowadzi ??!!

0 Like
markof75
Explorer
Opcje
UE32M5602AK też dostał aktualizację.
Macias
Journeyman
Opcje

UE65MU7052TXXH/ też dostał.  Są jakieś nowości czy jak zwykle zmienił się tylko numerek? Pytam bo nie wiem czy warto w ogóle ściągać.

0 Like
simon75
Navigator
Opcje

Ja zainstalowałem....nie zauważyłem widocznych zmian....

mlyn
Explorer
Opcje

Amerykanie piszą o zmianach

2017 UHD Smart TV (MU8000) | Owner Information & Support | Samsung US

- 2017 TV Firmware Kant-M(T-KTMAKUC) 1240.4
- Model : MU6000, MU7000, MU8000, MU9000, Q6, Q7, Q8, Q9, LS003 Series
- Version : 1230.0
- Purpose . Improved usability . Improved browser performance . Improved app performance . Improved stability . Improved usability of input devices
0 Like
Ewojtas
Journeyman
Opcje

Witam na stronce Samsung dostepna jest wersja oprogramowania z dnia 12. 09.2018r.  o  nr 1230 próbowałem swojego Samsunga UE49KU6100WXXH aktualizować przez sieć jak również z dysku USB i mój TV twierdzi, że 1220 dla mojego modelu jest najnowsza. Dlaczego tak się dzieje i jakie zmiany sa w tej aktualizacji?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Tylko na stronach support w USA podawane są zmiany w aktualizacjach, ale tam numerki wersji są nieco przesunięte. Europejskie strony nie zawierają takich informacji.

Co do aktualuzacji z poziomu tv, to tak właśnie jest, że pomimo jej dostępności telewizory zaczynają ją widzieć nie co później lub z uwagi na jakiś błąd nie widzą jej w cale.

W przypadku aktualizacji z palca raczej nie powinno być problemów. Choć i te się zdarzają. Może t być błąd przy pobieraniu pliku, przy rozpakowaniu. Problemy może również stwarzać sam pendrive.

Propnuje format pendrive z domyślnymi wartościami, ponowne pobranie aktualuzacji i ponowną instalację.

shaker82
First Poster
Opcje

Witam wszystkich.

Tv UE55NU8072T obecnie jest 1020.6, dostępna na stronie Samsung 1134.0, tv oczywiście nie widzi aktualizacji mimo połaczenia z netem przez wifi. Kupiony 25.09.2018. Zastanawiam się co robić bo jak czyta się forum to niektórzy żałują aktualizacji, nigdzie nie znalazłem opisu zmian, przynajmniej Google mi nie wyświetliło. Wielkość pliku 1,3 GB. Nie odtwarza niektóryh plików .avi.

Pozdrawiam i dziękuję za ewentualną odpowiedź.

0 Like