Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Zona neagra TV

(Subiect creat la: 11-11-2023 05:51 PM)
661 Vizualizări
Rebecca_15
Explorer
Opțiuni
Buna seara! 
Pe TV Samung series 7 (sper ca am scris bine), a aparut pe zona de centru un "patrat negru", care este destul de deranjant, pentru ca afecteaza calitatea imaginii..care ar fi cauza si s-ar mai putea face ceva? 
Tin sa mentionez ca este curbat televizorul.
Multumesc anticipat!

image

15 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Mai este în garanție? Poți contacta Samsung și să le explici ce s-a întâmplat, iar cei de acolo îți vor spune ce este de făcut în continuare. Aici poți contacta https://www.samsung.com/ro/support/contact/
Rebecca_15
Explorer
Opțiuni
Multumesc, nu mai este in garantie din pacate!
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Am înțeles.. contactează Samsung de luni și vezi ce spun cei de acolo. Tine-ne la curent cu ce se întâmplă.
Rebecca_15
Explorer
Opțiuni
Sigur!
Rebecca_15
Explorer
Opțiuni
Face 4 in decembrie
Rebecca_15
Explorer
Opțiuni
UHD
Rebecca_15
Explorer
Opțiuni
Nu mai am decat cutia de la el si nu stiu unde sa ma uit ca sa pot spune!🙈
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Poate fi o problema la matricea de leduri sau la un conector. Prin ce este conectat tv-ul? Cablu coaxial, HDMI sau wifi?
Rebecca_15
Explorer
Opțiuni
Buna! Prin HDMI
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Atunci scoate cablul hdmi afară și vezi dacă mai apare. E posibil acolo să fie problema
Rebecca_15
Explorer
Opțiuni
Scuze...sunt cabluri coaxiale, nu HDMI, m am uitat acum din noua! Merge sa procedez la fel?
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Da. Dar în general zone închise la culoare apăreau din cauza unui cablu HDMI. Dacă nu ai așa ceva la el, atunci pe cablu coaxial nu prea cred că apare acesta problema. Ar mai putea fi conectorul intern al ecranului, dar în acest caz tot de service ai avea nevoie.
Ce poți încerca, să îi scoți toate cablurile, îl lași 5 minute scos din priză, apoi îl pui înapoi în priza și vezi dacă apare. (Chiar dacă afișează doar un ecran albastru, sau în meniu). Dacă tot apare și așa atunci doar în service se poate remedia.
Rebecca_15
Explorer
Opțiuni
Am inteles! Multumesc mult pentru ajutor!
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Cauze sunt multe. Reparare fără garanție nu prea merită în general.
Este posibil să fie de la benzile cu LED (pentru iluminare panou).
Dacă televizorul este ținut aproape de o sursă de căldură poate să facă același lucru, dar ar trebui să se remedieze singur după un timp.
Rebecca_15
Explorer
Opțiuni
Am inteles, multumesc!
0 Aprecieri