Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Lipsă memorie

(Subiect creat la: 15-11-2023 08:39 PM)
593 Vizualizări
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Pentru a vedea diverse filme intru pe anumite site,,-uri sa le urmăresc,gen Site.com,Divix.com. Dar la un moment dat se oprește și îmi spune că este lipsa memorie. Îmi puteți spune ce anume trebuie sa fac? Televizor Samsung 4k Tv Series
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă te uiți din browser e posibil sa umple cache-ul toată memoria. Browserul web de pe televizoare nu prea e făcut pentru asta. Încearcă să îi ștergi cache-ul, dar probabil o să ajungi tot acolo în final.
https://www.samsung.com/ro/support/tv-audio-video/cum-se-utilizeaza-optiunea-intretinere-dispozitiv-...

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

14 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Cel mai probabil nu ai memorie suficienta. Am avut această problemă când eram în Germania. Eu am rezolvat această problemă, dând resetare TV-ului.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspuns,dar nu vreau sa apeleze la această soluție.Poate altceva se poate face.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ai aplicații instalate pe el?
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Da, bineînțeles
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă te uiți din browser e posibil sa umple cache-ul toată memoria. Browserul web de pe televizoare nu prea e făcut pentru asta. Încearcă să îi ștergi cache-ul, dar probabil o să ajungi tot acolo în final.
https://www.samsung.com/ro/support/tv-audio-video/cum-se-utilizeaza-optiunea-intretinere-dispozitiv-...
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos. Link-ul este in engleza. Daca mi -ati spune cum să șterg și cache-ul ar fi bine.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Am pus acum unul în română 😁
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Am citit și incerc maine sa urmez pașii. Mulțumesc frumos ,seara bună !
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu ai pentru ce. Noapte bună!
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Azi am inceput sa urmez pașii și să fac ce scrie in link. Cred că tv-ul este mai vechi și nu are Întreținere dispozitiv.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ce model e? Ceva metodă de a șterge cache-ul tot ar trebui să aibă.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Samsung 4k ,7 series
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
https://www.samsung.com/uk/support/tv-audio-video/how-do-i-clear-the-internet-browser-history-on-my-...

Cauta în setările browserului ștergere date de navigare, sau ceva asemănător. Nu am găsit nimic specific seriei 7, dar ștergerea datelor ar trebui să fie pe orice model care are un browser. Link-ul e în engleza, dar poate te ajută pozele din el.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mai devreme am intrat în setări internet,nu ale televizorului și are o opțiune într-adevăr de ștergere cache și istoric,dar după tot așa de greu nu reușesc să vizionez un film.Se incarca f.greu și aștept mult.Multumesc mult !