Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Televizor UE58T7172UXXH - s-a înnegrit jumătate de ecran

(Subiect creat la: 07-02-2024 07:03 AM)
5302 Vizualizări
MariaAntonia
Explorer
Opțiuni

Buna . Am un smart tv samsung model UE58T7172UXXH , dintr-o data s-a înnegrit jumate de ecran si nu se mai vede nmk pe el. Se tot stinge si se aprinde se aude dar nu se si vede. Aveti idee ce poate fi?

14 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De cat timp il ai?pai e cam dus..poate fii ecranul...
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă se vede întunecată imaginea posibil să se fii ars una sau mai multe benzi led, in momentul când panoul televizorului nu mai este luminat uniform pe toată suprafața lui, una din cauze poate fii aceste benzi led. Problema poate fii rezolvată în service. Dacă încă m-ai este în garanție poți lua legătura prin chat s-au telefonic(in timpul zilei) cu reprezentanții Samsung de aici din aplicație la rubrica Asistență.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Din ce ne spui pare sa fie defect hardware si probabil singura rezolvare este intr-un service? Mai e in garantie?

MariaAntonia
Explorer
Opțiuni
Nu mai are garantie.
MariaAntonia
Explorer
Opțiuni
Tv a mai fost in service si i s-a mai schimbat ecranul de doua ori.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pe garanție sau nu..?cât a costat..?
mihai278
Voyager
Opțiuni
La fel am patit si eu cu un tv,nu mai stiu exact modelul.aparut partea stanga o dunga neagra de sus pana jos. Schimbat panel in garantie cu 2 luni inainte de expirare,dupa 4 luni reaparut aceeasi problema. Acum merge aproape perfect,dat jos apav spate si aplicata din cand in cand, cand este necesar un mic soc pe banda de alimentare led-uri
LE. Model UHD 4K Smart TV NU7102 Seria 7
Tiziann
Pioneer
Opțiuni
La prima impresie, uitandu ma si la model îți pot spune cu părere de rău că îl poți arunca (ce se poate salva sunt 2 placi pe care nu le cumpăra nimeni)

Sunt cele mai problematice modele. Al meu l am dat pe 150 lei recent :))
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Acum fiecare după buget..
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Poți pune și foto?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Justmy
First Poster
Opțiuni
Am și eu aceeași problema
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Service TV, altceva depinde de tine.....!!!!
tito2024
First Poster
Opțiuni
Bună ziua .
Am acest model de tv samsung, cu aceasta problema ,nu știu modelul îl am la părinți la țară.
Se poate repara?20240615_225430_23207_1718481270.jpg
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Se poate repara, dar depinde cât va fi costul reparației ?!
0 Aprecieri