Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

TV 3D UE40D7000LS

(Subiect creat la: 11-02-2024 09:46 AM)
326 Vizualizări
Gruia
Navigator
Opțiuni
Salutare
Stiu ca pt aceste tv-uri nu se mai ofera update demult timp (e un model din 2010),youtube sau alte aplicatii importante nici nu mai pot fi accesate,de flapt nici nu le mai gasesti in magazin,insa nici pe internet nu se mai poate naviga?Exemplu concret,intru in browser si intra direct pe pagina de cautare Google si daca vreau sa ma conectez la contul meu imi afiseaza ca serverul nu s-a gasit.La fel si daca tastez ceva sa caut,afiseaza cautarile si orice as dori sa accesez afiseaza acelasi lucru,ca serverul nu a fost gasit.Probabil situatia e demult doar ca nu am mai intrat pe net pe acest tv de f mult timp...vreo sugestie?
Multumesc 

9 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Sunt șanse ca tv-ul sa aibă o versiune software veche care nu mai este compatibilă cu browser-ul sau mai bine zis cu toate aplicațiile smart.
Nu sunt sigur dar eu asta zic ca ar fi cauza.
Soluția ar fi sa îl folosești doar ca televizor normal fără funcții smart sau sa cumperi unul nou
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu zic ca dacă încă iti place cum merge tv-ul și nu vrei sa iti cumperi altul,încearcă sa iti achiziționezi un mediaplayer separat..e o investiție de pana în 250 lei..o sa iti meargă YouTube..Nerflix..si alte programe de streaming1707639332878.jpg1707639332904.jpg1707639332938.jpg
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Eu îți recomand un Chromecast original de la Google. Merge extraordinar de bine.
Eu pe asta îl folosesc pe un TV samsung mai vechi pentru ca, la fel, nu mai merg aplicațiile. 1707642227046_1707642227040_0.jpg
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Dacă e original de la google și nu vreo clona obosita, nu faci decât sa te conectezi cu contul google pe el, apoi nici nu mai folosești telefonul. Îți instalezi aplicațiile video dorite pe el (gen netflix, disney+, etc) și cu telecomanda lui umbli în interfață acestuia ca pe interfata smart tv-ului. Super ușor și foarte bun la calitatea imaginii.
0 Aprecieri
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
În plus cu telecomanda din pachet, se vede în imaginea anterioara, poți controla inclusiv tv-ul: volum, on/off, funcții de baza. Ajungi sa nu mai folosești telecomanda tv-ului decât dacă vrei sa te uiți la posturile tv. Poți folosi, evident, și telefonul pe post de telecomanda, cu aplicația Google Home. Găsești pe YouTube o grămadă de tutoriale.
0 Aprecieri
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Dacă îți merge pe tv direct, evident ca e ok. Eu îl folosesc pe un tv secundar, mai vechi care încă merge impecabil, doar ca nu au mai fost actualizate aplicațiile și nu mai funcționează direct din tv.
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Nu mai știu exact, dar cred ca e de prin 2011-2012. A mers netflix pana acum vreo 2-3 ani.
0 Aprecieri
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Îmi da eroare de conectare la serviciu.
E logic atâta timp cât serviciile se modifica la nivel de funcționalități, dacă nu se actualizează și API-urile aplicațiilor din televizoare sa nu mai meargă.
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Salut! Chromecast-ul este conceput pentru televizoarele non smart. Se baga in portul HDMI al televizorului si își ia curent din priza daca vorbim despre modelul cu google TV (cel cu telecomandă), permițând folosirea unui televizor non smart/vechi ca al unuia nou cu toate funcțiile de rețea
0 Aprecieri