Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Pixeli ciudati la televizoare samsung

(Subiect creat la: 04-02-2024 10:59 PM)
286 Vizualizări
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Acum un an am cumapart un samsung tv au 7092 care inca il am si are cativa pixeli morti sau blocați. In noiembrie am cumparat alt televizor au 7092 care are aceeasi problemă. Nu inteleg de ce samsung face televizoarele mai ,,ieftine,, atat de proaste. Am si un lg care a costat tot atat si singura problema este ca merge mai greu ca samsung-ul
5 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Leo__ !

Poți încărca și ceva fotografii, cu zonele afectate? Televizorul nu este în garanție? 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Am intrabat daca se poate face ceva cu garantia si au spus ca nu este problema lor
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ai făcut vreo fotografie? Ne poți arăta?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
23Tibi2024
First Poster
Opțiuni
Salutare. Am o plasma samsung si la unele imagini deschise la culoare,fond alb apar pixeli roz pt cateva fractiuni de secunda dupa care dispar. Este 3 d si in acest mod apar la fel acei pixeli doar pe partea din stanga a ecranului. Samsung ps 43 d 490. Poate imi poate spune cineva ce inseamna acest defect
0 Aprecieri
Members_kwqgAHD
First Poster
Opțiuni

Singura soluție de vreo 6 ani este sa îți iei Sony sau LG că Samsung au ajuns sub orice critica la televizoare in ultimi 6 ,7 ani , ii mai țin în viață fani lor pe care nu îi poți convinge cu nici un argument că nu mai sunt Samsung ce au fost la televizoare, au ajuns la ani lumina in spatele celor de la LG având în vedere că Samsung era peste ei și cu Sony e alta discuție că Sony oricum a fost mereu peste toți la televizoare.

0 Aprecieri