Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Care sunt motivele pentru care ți-ai cumpărat televizor Samsung?

(Subiect creat la: 26-09-2024 03:15 PM)
134 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Evident, acest topic se adresează celor care au cumpărat un televizor Samsung. Sunt curios să-mi spuneți care este anul achiziției și, de asemenea, care sunt motivele pentru are v-ați cumpărat un televizor Samsung și nu de la un alt producător. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
31 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Ultimul TV cumparat a fost anul acesta si a fost vorba de un TV Samsung QLED 55Q70B.
Am luat Samsung pentru ca stiu ca sunt foarte OK la TV-uri, pentru ca modelul respectiv se imperecheaza foarte bine cu PlayStation si pentru integrarea cu Smartthings. Vreau sa imi achizitionez cat mai multe produse compatibile cu Smartthings pe viitor si alegerea acestora va fi conditionata de acest lucru.

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Să fiu sincera nu mai rețin exact anu. Cred ca prin 2021 am achiziționat un televizor Samsung.

Motivele sunt simple.
Am încercat alte branduri dar nu m-au convins și am returnat imediat produsul respectiv.
Iar de atunci am tot cumpărat TV-uri de la Samsung. 🙂
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ai tot cumpărat TV-uri de la Samsung? Câte să fie? 😄

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Au fost 5. Ultimul a fost cel din 2021. 😂
Urmează sa achiziționez în viitorul apropiat alt TV, bineînțeles tot Samsung.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Colecționar -o 😁 ..sa 53 bucuri de ele și în viitor de achiziția ce urmează...🙏
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Acesta este și modelul pe care il dețin în momentul actual. https://www.emag.ro/televizor-led-curbat-smart-samsung-123-cm-49ru7302-4k-ultra-hd-clasa-a-dbn2xzbbm...
Încă se ține bine. 😁
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

@LioxTerra , una e să te uiți la un film pe ecranul televizorului, alta e să te uiți pe laptop. Nu se compară calitatea, părerea mea.

NU UITA!

mihaelak
Pioneer
Opțiuni
Bună, pe lângă calitatea imaginii și sunetul e și rezistența lui în timp, prin 2007 am câștigat un TV samsung LCD care a funcționat până în urmă cu 2 ani ăsta a fost principalul motiv pentru care am ales tot un Samsung smart 43AU7172,în 2022.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Norocoasă.. sa te bucuri de el!🙏
mihaelak
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Aveam deja un TV Smart Samsung Curbat (nu mai rețin modelul) de câțiva ani și sunt foarte mulțumită de el. Nu a avut absolut nicio problemă.
Am cumpărat de câteva luni modelul 2024 55Q70D tocmai pentru motivul menționat anterior, plus obișnuința cu meniul Samsung Tizen, foarte ușor de utilizat. Aplicațiile de streaming funcționează impecabil, SmartThings la fel.

https://www.samsung.com/ro/tvs/qled-tv/q70d-55-inch-qled-4k-tizen-os-smart-tv-qe55q70datxxh/
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dimensiunea pe măsura prețului. Oricum, bestial! Să te bucuri de experiența unică!🙏
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Samsung smart tv 43AU7172 si am ales Samsung pentru că am telefon Samsung, sunt fan Samsung si imi place că l-am putut adăuga in SmartThings! Il am de aproape doi ani!
MrAndrei
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare!
Eu unul, sincer va spun acum, am achizitionat un televizor Samsung de 81 cm in urma cu 9 ani, in vara anului viitor implineste 10 ani si inca, si acum merge perfect, nu am ce sa ii reprosez. Am incercat si alte modele de televizoare, de la alte branduri, dar nu m-au convins deloc, dar de acesta sunt extrem de multumit, nici nu a costat mult la vremea aceea si nu ma gandeam ca ar tine nu stiu cati ani, dar se pare ca m-am inselat eu.😁😉 Am facut o alegere buna atunci, nu o fi avand el nu stiu ce functii, care mai de care mai sofisticate, dar ceea ce conteaza este faptul ca eu sunt multumit de el, asta este mai important ca toate, nu imi trebuie nu stiu ce functii pe televizor, deoarece eu nu prea am timp sa ma uit la seriale, emisiuni sau filme prin intermediul lui, ma uit seara si noaptea, rareori pe la amiaza, dar nu prea se intampla lucrul acesta, deoarece nu prea am timpul necesar. Ca si o concluzie, am facut o alegere buna la momentul acela, alegere pe care nu o regret nici in momentul de fata.😃
EmilianN
Community Manager
Opțiuni
Ce model e?

NU UITA!

MrAndrei
Troubleshooter
Opțiuni
UE32T4002 - UE32T4002
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Am doua tv-uri Samsung cu diagonale de 40" din 2019 cât și 32" cumpărat anul trecut. Ambele funcționează perfect. Experiența fiind una ridicată față de ce am avut până acum 5 ani cu alte mărci mai puțin consacrate!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni
Ce modele?

NU UITA!

GeorgePreda
Legend
Opțiuni
UE40NU7122 și UE32T4302AKXXH. Omisesem, scuze!🙏
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Deci....sa spun...sa nu spun...hai sa spun.

Am oscilat MULT intre LG si Samsung, orice altceva nu era la nivelul asta sincer nici din punct de vedere al functiilor nici din cel al ecranului.

M-a convins insa Samsung din mai multe puncte de vedere: raport calitate/pret, ecosistem (deja aveam dispozitive Samsung de care eram multumit si voiam sa continui pe aceeasi linie)...si o oferta buna la momentul respectiv.

Si uite asa, prin 2017, am optat pentru modelul UE55MU7000 care este un TV din gama Dynamic Crystal UHD, un TV de 55", 4K HDR1000. Motivul principal pentru care l-am ales este faptul ca televizoarele OLED erau aparute recent, Samsung avea si gama QLED, iar aceste tehnologii ridicasera pretul foarte mult. Nu intelegeti gresit, nu era vorba ca nu imi permiteam ci era vorba de faptul ca nu gaseam o justificare sa dau pe un TV 15,000+ LEI (chiar 36,000 lei vazusem la un moment) cand modelele 4K mai high end din gama erau pana in 3000 LEI. 

Si ar fi fost "they lived happily ever after", da n-a fost sa fie.

In 2021 (sau sa fie 2022) am ramas fara acest TV...un copil cu multa energie a lovit ecranul in asa hal cu manerul sabiei, incat a castigat: TV 0 - Copil 1...si a fost decisiva, ecranul s-a innegrit jumatate. Si uite asa ma gandeam ca e momentul sa iau un OLED, calculam, gasisem modele da...nu m-a lasat PACRi. Da, acest @PACRi , a vazut cand am scris pe grup ca imi caut TV deoarece fostul a decedat subit si zice..."pai hai ca am eu unu nou in cutie cu care nu am ce face...il vrei?" .... "nu. nu-l vreau"...NORMAL CA IL VREAU. Mersi @PACRi inca o data :))))

Si uite asa ma facui (vb lui @3Merlin ) cu urmatorul TV care, coincidenta, este modelul similar celui pe care il avusesem dar upgradat la 2021...este ceva UE55AU7172...tot gama Dynamic Crystal, tot 4k tot HDR, ca upgrade are HUB-ul integrat (la primul HUB-ul era legat de TV printr-un cablu).

In afara acestuia, mai am 2 TV-uri gemene la parintii mei acasa, tot Samsung dar modele de 43" (sau 48" nu mai retin). Sunt tot smart, modelul cred ca este J5200A.

Probabil o sa trec pe OLED sau MicroLED dar momentan nu simt nevoia, ma uit prea putin la TV

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare