la 16-12-2024 02:32 PM
Salutare,
Am achizitionat un TV Samsung 55QNX1D, in special pentru compatibilitatea acestuia cu sistemul Hue de la Philips prin intermediul aplicatiei Hue Sync.
Am incercat sa o configurez, insa imediat dupa splash screen-ul cu Philips Hue, apare eroarea "Something went wrong. Please check your internet connection and that you are signed in to your Samsung account on this TV" de unde nu mai pot face nimic. Am rugat si un prieten sa verifice pe un alt model (tot 2024) si intampina aceeasi problema.
Versiunea aplicatiei este: 1.4.46 si apare ultima data actualizata pe 12/12/2024.
Am incercat toate variantele de remediere, cu soft si hard reset, reinstalat aplicatie, curatat cache, chiar si factory reset total, insa fara succes.
Sunt curios daca este o problema generala sau aveti vreo idee ce as mai putea incerca? Multumesc!
la 16-12-2024 02:44 PM
Salut. Nu este o problema noua si nu esti singurul.
Probabil ceva se intampla pe serverele Philips.
https://eu.community.samsung.com/t5/tv/the-philips-hue-sync-tv-app-is-not-working/td-p/9635079
la 16-12-2024 02:55 PM
Multumesc pentru informatii, probabil ca nu-mi ramane decat sa astept vreo actualizare a aplicatiei sau sa rezolve ei ceva pe partea de server. O sa incerc sa ridic problema direct cu departamentul lor tehnic.
la 03-01-2025 03:57 PM
Ati primit vreun raspuns clar?
Un agent de suport mi-a spus ca aplicatia nu este disponibila in Romania.
la 04-01-2025 06:53 PM
Acelasi raspuns l-am primit si eu intr-un final din partea celor de la Philips. Le-am transmis ca nu sunt de acord, aplicatia fiind disponibila pentru instalare in market chiar si atunci cand regiunea televizorului este setata pe Romania. Ma astept sa adauge totusi suport in curand.
04-01-2025 10:00 PM - editat 04-01-2025 10:00 PM
Am reusit sa instalez, activez si platesc subscriptia pentru Hue Sync dupa ce am schimbat regiunea televizorului pe US si folosind in cont Samsung (nou) cu US ca regiune ca sa sincronizez televizorul cu Smart Things.
Banuiesc ca functioneaza si pentru alte tari in care aplicatia este suportata.
la 10-03-2025 09:43 PM