Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 
Vaata lahendust LAHENDATUD

Samsung Rewards boonuspunktid

(Topic created on: 20-02-2023 11:18 AM)
204 Vaated
dvaansiseelr
Apprentice
Suvandid

Tere, 
14 päeva pärast TV ostu sooritamist ei rakendu Samsung Rewards boonuspunktid mu kontole, kui olen esitanud tellimusena külalisena kogemata. Vestlesin vestlusakna klienditeenindajaga, kes kinnitas, et ei ole võimalik kahjuks antud tellimust mu kontoga. Mida ma peaksin tegema, et saada õiglaselt boonuspunkte?

1 Lahendus

Vastuvõetud lahendused
Lahendus
Liga_P
Mastermind
Suvandid
Tere, @dvaansiseelr !

Aitäh, et ostsid Samsungi tooteid ning kasutad Samsung Rewards boonussüsteemi.
Kahju on kuulda, et tegid ostu külalisena, mitte Samsung kontole sisselogituna, sest puntide teenimiseks peab olema Samsung kontole ostu sooritamise ajal sisse logitud.
Soovitame alati üle kontrollida, et olete oma Samsung kontole sisse logitud ning kui seda enne ostu kinnitamist ei ole tehtud, siis tuleb e-poes ka meeldetuletuse aken sisse logimise kohta.

Loodame, et see olukord ei hoia sind ka tulevikus Samsungi valimast.

Samsung Community tiim :handshake:

Vaadake lahendust algses postituses

1 REPLY 1
Lahendus
Liga_P
Mastermind
Suvandid
Tere, @dvaansiseelr !

Aitäh, et ostsid Samsungi tooteid ning kasutad Samsung Rewards boonussüsteemi.
Kahju on kuulda, et tegid ostu külalisena, mitte Samsung kontole sisselogituna, sest puntide teenimiseks peab olema Samsung kontole ostu sooritamise ajal sisse logitud.
Soovitame alati üle kontrollida, et olete oma Samsung kontole sisse logitud ning kui seda enne ostu kinnitamist ei ole tehtud, siis tuleb e-poes ka meeldetuletuse aken sisse logimise kohta.

Loodame, et see olukord ei hoia sind ka tulevikus Samsungi valimast.

Samsung Community tiim :handshake: