dadam123
First Poster
07-02-2017 09:02 AM
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam wszystkich na forum. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość sprowadzenia nowego note5 z pełną gwarancją akceptowaną w UE? Samsung zabrał mi note 7 a S7 mi nie pasuje, jedynym sposobem jest sprowadzenie z USA ale jak z gwarancją w razie draki? Skoro wycofali note 7 to powinni wprowadzić note 5 do Europy
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
1 Rozwiązanie
Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
KonradN
Voyager
08-02-2017 12:15 PM
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć @dadam123
w Polsce odpowiednikiem zarówno w specyfikacji jak i wielkości był telefon S6 Edge Plus. Firma Samsung nie zajmuje się sprowadzaniem urządzeń z innych rynków. Z przykrością muszę Ci powiedzieć, że w Polsce w żadnym wypadku nie będzie możliwości realizacji gwarancji tego urządzenia.
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
1 Odpowiedz
Rozwiązanie
KonradN
Voyager
08-02-2017 12:15 PM
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć @dadam123
w Polsce odpowiednikiem zarówno w specyfikacji jak i wielkości był telefon S6 Edge Plus. Firma Samsung nie zajmuje się sprowadzaniem urządzeń z innych rynków. Z przykrością muszę Ci powiedzieć, że w Polsce w żadnym wypadku nie będzie możliwości realizacji gwarancji tego urządzenia.