Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Note 5

(Temat utworzony: 07-02-2017 09:02 AM)
1133 Wyświetlenia
dadam123
First Poster
Opcje

Witam wszystkich na forum. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość sprowadzenia nowego note5 z pełną gwarancją akceptowaną w UE? Samsung zabrał mi note 7 a S7 mi nie pasuje, jedynym sposobem jest sprowadzenie z USA ale jak z gwarancją w razie draki? Skoro wycofali note 7 to powinni wprowadzić note 5 do Europy 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
KonradN
Voyager
Opcje
Cześć @dadam123 :winking-face: w Polsce odpowiednikiem zarówno w specyfikacji jak i wielkości był telefon S6 Edge Plus. Firma Samsung nie zajmuje się sprowadzaniem urządzeń z innych rynków. Z przykrością muszę Ci powiedzieć, że w Polsce w żadnym wypadku nie będzie możliwości realizacji gwarancji tego urządzenia.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
1 Odpowiedz
Rozwiązanie
KonradN
Voyager
Opcje
Cześć @dadam123 :winking-face: w Polsce odpowiednikiem zarówno w specyfikacji jak i wielkości był telefon S6 Edge Plus. Firma Samsung nie zajmuje się sprowadzaniem urządzeń z innych rynków. Z przykrością muszę Ci powiedzieć, że w Polsce w żadnym wypadku nie będzie możliwości realizacji gwarancji tego urządzenia.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like