Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Testisin Tab S10FE+

(Topic created on: kuu tagasi)
40 Vaated
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid
Tere kogukond!

Ma pole juba päris ammu postitust teinud 🫣 aga kohe parandan selle vea.😀 

Juba mõni aeg sain testida Galaxy Tab S10FE+.

image
Tab S10FE+

Minul endal on kodus mõnus ja pisike Tab S9FE ja Tab S10FE+ on ikka suhteliselt suur ja oli natukene harjumatu.

image
Tab S10FE+ ja Galaxy S25 Ultra

Samsung Galaxy Tab S10 FE+ tuli välja selle aasta aprillis ja on minu arvates suurepärane tahvel mis pakub head tasakaalu hinna ja omaduste vahel. Kaasa võtmiseks igalepoole oleks hea kui oleks olemas ka kaaned ja veel parem kui klaviatuuriga kaaned. Siis ta asendab suurepäraselt sülearvutit. Oma suure ekraaniga sobib ta hästi ka meelelahutuseks, õppimiseks ja igapäevaseks tööks.

image
Parajalt õhuke disain

Üheks kindlaks eeliseks on tema suur ekraan. Sellel on 13,1-tolline LCD-ekraan (resolutsiooniga 2880 x 1800 pikslit) 90 Hz värskendussagedusega, mis pakub piisavalt ruumi filmi vaatamiseks, märkmete tegemiseks või mitme rakenduse korraga kasutamiseks. Kuigi see pole AMOLED-ekraan, on pildikvaliteet siiski hea.

Meie kasutasime näiteks õues olles kui tahtsime telerist midagi vaadata siis läbi äppi oli seda suurepärane teha. Kuna kevadel oli vaja lastel teha referaate koolis ja loovtööd siis mitut rakendust korraga kasutades oli neid töid ääretult mugav neil tahvlis teha. 

image
Laps referaati tegemas, sai ise kenasti hakkama kahte lehte korraga kasutades.

Sellel hetkel mul oli küll hea meel, et see tahvel meil kodus oli. Meie enda tahvel Tab S9FE on kasutuses ülikoolis kõige suuremal lapsel, kes suurepäraselt teeb enda konspektid tahvlisse kirjutades ja pliiatsit kasutades. (Selleks on suurepärane kasutada Goodnotes äppi mis on saadaval Galaxy tahvlites)

image
Tahvlisse kirjutatud konspekt.

Tahvelarvuti on enda jõudluse poolest ka võimekas ja töötab Samsungi enda Exynos 1580 kiibistikuga, mis pakub sujuvat jõudlust igapäevasteks tegevusteks ja kergemateks rakendusteks. See ei ole küll tipptasemel mängimiseks või väga nõudlikeks ülesanneteks, kuid sobib hästi multitegumtööks, veebis surfamiseks ja videote vaatamiseks.
Meil lastele meeldis seal ka mängida Brawl Starsi 😀

image

Tahvliga on kaasas ka loomulikult S Pen, mis muudab märkmete tegemise, joonistamise ja dokumentide redigeerimise mugavaks.

image

Sellel tahvlil on suur 10090 mAh aku, mis tagab pika kasutusaja ühe laadimisega. Aku poolest ka täiesti korralik ja vastupidav. (See toetab ka 45W kiirlaadimist)

Galaxy Tab S10 FE+ on IP68 reitinguga, mis tähendab, et see on tolmu- ja veekindel (kuni 1,5 meetrit värskes vees 30 minutit).

Tahvlil on 13MP tagakaamera ja 12MP ülilainurk-esikaamera videokõnede ja fotode jaoks.

Muusika kuulamiseks on ka tahvel täiesti ok aga võrdluseks minule tundus, et Tab S9 Ultra kõlarid olid siiski paremad.

TabS10FE toetab loomulikult ka mitmeid Galaxy AI funktsioone, nagu "Circle to Search" (ringiga otsimine), "Note assist" (märkmete abi), "Math assist" (matemaatika abi) ja "AI editing tool" (AI redigeerimise tööriist) galeriis.

Kokkuvõttes on Samsung Galaxy Tab S10 FE+ hea valik neile, kes otsivad suure ekraaniga tahvelarvutit tööks ja meelelahutuseks, kus on oluline aku kestvus, veekindlus ja S Peni tugi, ilma et peaks maksma lipulaeva hinda. Ostes juurde klaviatuuriga ümbrise siis annab kenasti välja sülearvuti mõõdud ja võimekuse. 
6 REPLIES 6
Ebonyexstra
Helping Hand
Suvandid
Ma just vaatan ringi, kui peaks kooli sisse saama siis oleks vaja midagi millega parem õppida. Läpakat ei tahaks ja telefon jääb lahjaks igatpidi. See tunduks päris hea valik 🤔 aga enne tuleb kooli sisse saada 😂
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Eks oleneb jah kui suurt tahvlit sa soovid. Ja kas tahad, et SIM-kaart ka sisse käiks või see pole nii oluline. Aga üldiselt on väga head Samsungi tahvlid.

Ebonyexstra
Helping Hand
Suvandid
Ma nii kaugele ei ole veel mõelnud jah 😂 aga seda ma tean, et samsungil head tahvlid . Ainult need kodus olnud ongi. 1 on hetkel ka aga see laste valduses rohkem 😁
avely
Pioneer
Suvandid

Ma ise ei kasuta tabe ,aga ma ostan neid tütrele, kes joonistab nende peal ja mulle tundubki ,et sarnane oleks talle eriti ideaalne, sest varasemalt oleme pliiatsi pidanud alati erladi juurde vaatama talle.

AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid
Ma usun küll. Minu omad aegajalt värvivad tahvlis ja kasutavad pliiatsit selleks. Mingiaeg joonistasid ka Penup's ja siis osalesid kuukonkurssidel joonistustega. Kui on joonistamis huviline laps siis kindlasti las uurib seda äppi juhul kui ta veel ei kasuta seda 😊
avely
Pioneer
Suvandid

Ei kasuta veel , aga uurime. Aitäh! :smiling-face: