Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Galaxy Tab S9 FE

(Topic created on: 09-09-2024 10:19 AM)
122 Vaated
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Eelmise aasta novembris oli siin Communitys lugude võistlus ( https://eu.community.samsung.com/t5/community-uudised/lugude-v%C3%B5istlus/ba-p/8512738 ) ja minul õnnestus võita selle peaauhind GALAXY TAB S9 FE!

Meie peres pole tahvlit olnud päris pikka aega mis oleks PÄRIS meie oma. Kasutamiseks oli küll meil vahepeal Galaxy Tab S9 Ultra aga seda ma väga palju ise ei kasutanud. Nii, et olin põnevil!

1000004133.jpg

1000004134.jpg

Karbist välja võttes olin VÄGA MEELDIVALT üllatunud. Kui käepärase suurusega (10.9" ja 523g) see tahvel on ja kui mugav on käes seda hoida. Tab S9 Ultra oli minu jaoks nagu jõhkralt suur aga Tab S9FE on naisterahva käele väga paras ja mugav suurus. Suhteliselt kandilised ääred ja metalne korpus teevad tahvli jällegi väga käepäraseks.

1000004136.jpg

 Tänu S -pen'i olemasolule on veelgi mugavam tahvlit kasutada. Kui parasjagu ei kasuta S-peni siis ta kinnitub kenasti magnetiga tahvli külge ja laeb ennast täis. Mina järjest pole S-peni korraga nii palju kasutanud näiteks, et see tühjaks oleks saanud.

1000004146.jpg

 Selle tahvli juures on ka tore, et see on veekindel (IP68) 

Mida see tähendab?

Number „6“, märgib telefoni tolmu- ja mustuskindlust. See tähendab, et 8-tunnise testi tulemusena ei suutnud mustus telefoni tööd segada. (See aga ei tähenda, et liiv telefoni ekraani ei kriimustaks). Number „8“  lubab kuni 1,5m sügavuses magedas vees telefoni/tahvlit kuni 30 minutit hoida.

Nii, et väga head näitajad ja kui juhtub et kohvitass läheb ümber või lapsed ajavad vett peale siis ei juhtu suurt midagi.

Aku suurus antud tahvlil on 8000 mAh. Jällegi suurepärane näitaja. Suvel jalgpalli EM'i sai vaadatud aegajalt ka õues grillides kus ekraani eredus oli maksimumil siis sai kenasti terve mängu ära vaadata ja akut jäi veel ka üle. 

Tahvlil peaminekaamera on 8MP ja esikaamera on 12MP. Tahvlit piltide tegemiseks me ei kasutanud aga pilte saab teha kui vaja ja videokõnesid tehes. Tahvlil puudub välk nii, et pimedas väga pildistada ei saa. 

Heli tahvlil üllatas ka mind. Ei olegi "pläss" vaid täiesti arvestatav ja korralik heli! Ja mitte palju kehvem kui Tab S9 ultral.

Nagu ikka Samsungi seadmetega siis seadistamine ja andmete üle toomine teise seadmesse on kõik väga lihtne ja mugav kasutades SmartSwitchi.

Meie peres on kasutusel tahvlil kõige rohkem rakendus PENUP kus tahvlis lapsed saavad mugavalt värvida ja joonistada. S-pen teeb näiteks joonistamise kohe eriti mugavaks. 

1000004140.jpg

1000004139.jpg

 Ja no kindlasti ka mängimiseks. Hea resolutsiooniga ekraan ja tahvli suurus on täiesti piisav, et mugavalt hea ekraaniga seadmes mängida. Tahvlil on ka vähendatud sinist valgust, et hoida rohkem kasutaja silmi. Suurepärane! 

Alles hiljuti sai Tab S9 FE ka CircleToSearch võimaluse tänu millele on jälle natuke AI'd ka tahvlis.

1000004144.jpg

Ühesõnaga on Tab S9FE suurepärane tahvel mis sobib kõigile pereliikmetele. Kas töö tegemiseks vanematele või meelelahutuseks lastele. 

5 REPLIES 5
Madara_C
Big Cheese
Suvandid

Aitäh nii põhjaliku arvustuse eest ja meil on hea meel näha, et kõik pereliikmed naudivad Galaxy Tab S9 FE tahvelarvutit!

''Samsung Community'"  tiim 🤝
Ricardosuursiim
Samsung Members Star ★
Suvandid

@AliceHirvela  Tab s9 ultra oli ikka ülim🤣

0 Kudos
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Jaa aga ole aus, et mängimiseks natuke liiga suur ja ebamugav. Kuigi jah kõik muud näitajad palju paremad. Aga ma olen enda FE'ga ka väga rahul.

Ricardosuursiim
Samsung Members Star ★
Suvandid

Minu arust just oli mängida parem😄

AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

No eks maitse asi!

0 Kudos