Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wymienna końcówka s pen

(Temat utworzony: 14-11-2024 11:44 AM)
1056 Wyświetlenia
Peikos
Student
Opcje
Witam, 
Mam tablet s9 fe i jakiś czas temu używałam szybkę typu paper feel, co niestety doprowadziło do zniszczenia oryginalnej końcówki. Czy można gdzieś dostać oryginalne końcówki wymienne albo inne dobrej jakości? Te chińskie z allegro nie sprawdzają mi się i dużo szybciej się zużywają
6 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Peikos  Witam

Tak oczywiście można uzyskać nowe koncówki. W tym przypadku niezbędny jest bezpośredni kontakt z serwisem lokalnym.

Peikos
Student
Opcje
Dziękuję bardzo za odpowiedź
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Peikos, Niestety oryginalna końcówka jest miękka i dosyć szybko się niszczy. Ja u siebie założyłem oryginalną wymienną plastikową końcówkę i po kilku miesiącach nie ma żadnych śladów zużycia, a użytkowanie jest o wiele przyjemniejsze, ponieważ ta końcówka nie stawia oporu przy przesuwaniu. Pisałem o niej w tym wątku

https://eu.community.samsung.com/t5/tablety/s-pen-galaxy-tab-s7-ko%C5%84c%C3%B3wki-rysika/m-p/100549...

Mighn
Big Cheese
Opcje
Orginalna końcówka co prawda dużo szybciej się zużywa, ale ma dużo wyższą precyzję przy rysowaniu, a twarda końcówka (też są takie orginalne) to badziew taki sam jak stylus w Ipadach
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mighn, Wszystko zależy od naszego stylu użytkowania i potrzeb. Ja na przykład nie wykonuję precyzyjnych operacji piórem i plastikowa końcówka świetnie się sprawdza do podstawowych czynności takich jak przeglądanie stron czy granie w gry.

0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Do tego tak, dla tego w S24U mam założoną orginalną białą, ale do rysowania na tablecie biała jest okropna.