Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak płynnosci w Tab s6 lite

(Temat utworzony: 21-03-2023 06:57 PM)
664 Wyświetlenia
gkomni
Student
Opcje
Witam posiadam tablet s6 lite od paru dni. Z jakiegoś powodu tablet nie działa mi płynnie od samego poczatku: strony i aplikacje długo się ładują, nie ma płynności zamykania kart, strony otwierają się z dużym opóźnieniem, przycina się itp. Aktualizacja najnowsza, niepotrzebne aplikacje usunęłam i nawet przeprowadzilam reset (przycisk blokady i glosnosci). Nie oczekiwałam jakiś super osiagniec tego tableta, ale jestem bardzo zawiedziona działaniem. Bardzo proszę radę.
0 Like
9 Odpowiedzi
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Od pierwszego uruchomienia jest problem z płynnością czy po instalacji poszczególnych aplikacji ?

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
gkomni
Student
Opcje
Od samego uruchomienia
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Najlepiej porównać dokładnie taki sam model gdzieś w jednym z okolicznych sklepów. Może jest jakaś usterka w oprogramowaniu, a może ten typ tak ma?

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
gkomni
Student
Opcje
Właśnie jestem zaskoczona bo nie miałam dużych oczekiwań, ale to trochę przesada żeby nowy sprzęt był taki powolny
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gkomni  nie powinien się tak zacinać, skoro resety nie pomagają to trzeba będzie zwrócić do sklepu albo na serwis. Ale najpierw dobrze by było podejść jak kolega powiedział gdzieś do sklepu i zobaczyć jak na wystawie będzie działał.

Matinek
Troubleshooter
Opcje
Posiadam ten model i na początku nie kojarzę wybitnych przycięć, chodź też po takim sprzęcie spodziewałem się trochę więcej niestety. Jeżeli są to lekkie to mozectak być ale jak mocno się tnie to trochę nienormalne to. Najlepiej przywrócić do ustawień fabrycznych i zobaczyć jak będzie. Jak tak samo to wymiana na inny. Ale cudów się tu nie spodziewaj, porównywałem z tańszym a8 i w pewnych sytuacjach s6 lite jest poprostu bardziej ociężały. Ciekaw jestem czy będzie jakiś następca tego tabletu.
0 Like
Members_e2IXC8n
First Poster
Opcje

U mnie jest dokładnie to samo od samego początku. Nie da się na nim pracować.

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Members_e2IXC8n Od jak dawna go masz? Wgrywałeś wszystkie aktualizacje ? Resetowałeś po nich sprzęt? De facto po każdej większej aktualizacji należałoby resetować sprzęt do ustawień fabrycznych Często zgrywanie kopii zapasowej z innego urządzenia może powodować problemy z działaniem sprzętu. Szczerze mówiąc przy takim zachowaniu polecałbym Ci zrobić właśnie to, jeżeli przez cały ten czas od zakupu nic takiego z nim nie robiłeś.

0 Like
HoseMariano
Apprentice
Opcje
Podłączam się do tematu... S6 lite, szok ile cieriwosci trzeba mieć do tego złomu. To tak jak z smart watch-ami w których bateria to max 1,5 dnia!!! Nie potrafię pojąć po co taki szajs wprowadza się na rynek!
0 Like