Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Tab A9

(Téma vytvořeno: 05-12-2023 09:32 PM)
600 Zobrazení
ParkerPM
Helping Hand
Možnosti
Na niektorých esopoch je už v ponuke tab A9 
Na samsunggaleria odkial prevažne všetko kupujem ešte nie. Ale chcel som hlavne sa spýtať čo si o tomto rade A myslíte? 
Chcel by som tablet na prehliadanie fotiek a pozeranie filmov a videii. Samozrejme nejaké chatovacie aplikacie. Doteraz som tablet este nemal ale mobil mam vzdy radu S a trochu sa obávam tej rady A. Ci bude mat dost vykonu na plynulé reakcie a pekny displej. A radu preto pozeram lebo S je pre mna velke. Chcem nieco vacsie od mobilu ale nie az take velke ako je S. Najlepsie do 9palcov.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
ParkerPM
Helping Hand
Možnosti
Ja som hlavne chcel ten menší rozmer,ale teda pôjdem radšej do toho S-ka. Škoda ze aj S nieje v menšom prevedení

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
danisp1704
Samsung Members Star ★
Možnosti
Pekny vecer,tab A9 nevyzera zle,nato že má 8,7" lcd displej a 5100mAh bateriu,by mal mat dobrú vydrz .Samozrejme zalezí to od procesora Mediatek G99 ako sa prejavi pri prehravani filmov,a plnom využití.Ale myslim že za tie peniaze- na pozeranie filmov úplne stačí,asi by som si vybral 8Gb Ram,tá 4 Gb základná bude asi málo,má ale aj micro sd do 1 Tb,priestorovy zvuk Dolby Atmos-2 repro.Myslim ,že na to využitie,čo popisujete úplne postačí😉👍
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne nemám síce s A-čkovou radou tabletov skúsenosti, ale z vlastnej skúsenosti s tabletmi môžem povedať len jedno -> na väčšie sa ľahko zvyká 😉

Ak chcete tablet na multimediálny obsah, odporúčam radšej niečo väčšie. Ono tých 10" stále nie je veľkých, ale v konečnom dôsledku zmysel dávajú. Máme doma 11" a v práci 12,4" a oba im už prídu malé 😀

Každopáne, čo sa týka Galaxy Tab A9, tak nejakú dostupnosť zatiaľ osobne overenú nemám. Čo sa ale parametrov týka, tak súhlasím s kolegom vyššie -> 4GB sú dnes pre Android na nejaké zmysluplné využitie málo. Bohužiaľ... 

Displej nemá nejaké extra rozlíšenie -> ak si dobre spomínam, tak máte štandardnú S23, ktorá má 6,1" a FHD+ rozlíšenie so 425ppi -> Tab A9 má 8,7" s HD+ rozlíšením a 179ppi + TFT displej. Tu sa o nejakej kráse asi hovoriť, bohužiaľ nedá...

Raz darmo, Galaxy Tab A9 je entry level tablet, tým pádom sa nedajú očakávať zázraky. Ako prvý tablet by stačiť asi mohol, ale ak má pár rokov poslúžiť, asi by som "lovil" vo vyšších triedach...

Môj osobný názor 😉

---------------------------------------------------------------------------------
Pomohla Vám táto odpoveď? Klik na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás poteší
ParkerPM
Helping Hand
Možnosti
Ďakujem za odpovede. Zvážim teda asi iný tablet. Asi s9fe
0 Like
danisp1704
Samsung Members Star ★
Možnosti
S9FE je trošku drahšý s väčšym displejom okolo10.9" ale s obnovovacou frekvenciou 90 hz,s vodoodolnym s-penom,procesor Exynos a zaklad 6 gb ram,micro sd do 1Tb,stereo repraky vyladene spolocnostou AKG-👍bateria 8000mAh,rychlonabijanie 45w.Lenze cena je zhruba o 300 e vyššia.Ak by som sa rozhodoval ja cena-výkon a pouzival ho len na filmy isiel by som do A-9 ,ale 8 Gb.Ak aj na pracu ,dake maily,soc.siete-bateria nepustí😉-do S9Fe.😉🖐
0 Like
Řešení
ParkerPM
Helping Hand
Možnosti
Ja som hlavne chcel ten menší rozmer,ale teda pôjdem radšej do toho S-ka. Škoda ze aj S nieje v menšom prevedení
0 Like
DadoEso
Apprentice
Možnosti
Určite neodporúčam A7 lite ten je sice malý a akurát do rúk 8,7" ale strašne slaby výkon ten som behom dvoch dnímusel vrátiť. Momentálne používam A9+ ale 4GB Ram je dnes fakt minimum ale na prehliadanie fotiek a pozeranie videí či hranie pár nie velmy náročných hier to úplne stačí, samozrejme je aj 8GB verzia. Čo sa tyka zvuku tak naozaj super, obraz je taktiez v pohode 11" TFT displej s rozlíšením 1920x1200 206ppi s 90hz myslím že stačí.