Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Tab A9+ klávesnice

(Téma vytvořeno: 17-06-2024 09:31 PM)
843 Zobrazení
NikcasCZE
Pioneer
Možnosti
Zdravím, nedávno jsem zakoupil tab a9+ a na oficiálních samsung stránkách se psalo že bude dostupný i obal s klávesnicí, nevíte náhodou kdy bude dostupná a jestli vůbec?

Předem všem díky za informace.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @NikcasCZE 

tablety a příslušenství k nim se často z eshopu vyprodá a po chvíli opět naskladní. Nejsem schopen Vám říci přesný termín, můžu jen doporučit to sledovat.

Edit: Tak je ověřeno, že klávesnici k TabA9/A9+ Samsung opravdu nenabízí. Je nejspíš možné, že jste si to popletl, na stránkách taky není klasické info o případné dostupnosti.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
10 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @NikcasCZE 

tablety a příslušenství k nim se často z eshopu vyprodá a po chvíli opět naskladní. Nejsem schopen Vám říci přesný termín, můžu jen doporučit to sledovat.

Edit: Tak je ověřeno, že klávesnici k TabA9/A9+ Samsung opravdu nenabízí. Je nejspíš možné, že jste si to popletl, na stránkách taky není klasické info o případné dostupnosti.

0 Like
NikcasCZE
Pioneer
Možnosti
Zdravím @potasm Právě spíše o tomto příslušenství není na žádném eshopu, případně na samsung stránce ani zmínka kromě u tabletu samotného, všude po internetu jsou čistě jen neoriginální. A tento není možné nikde dohledat, i nějaké vlákna na reditu co jsem našel poukazují že nejsem jediný kdo je hledá a některé vlákna jsou staré i 5 měsíců.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Aha, teď koukám, vydržte do zítra. Nechám situaci s tablety prověřit. Děkuji za strpení.

NikcasCZE
Pioneer
Možnosti
Dobře děkuji moc.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Kdybste chtěli koupit jinde, tak hledejte:

EF-DX211BBEGGB
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @NikcasCZE 

Zdá se, že tento kryt není v CZ oficiálně dostupný, protože jsem jen našel pouze na zahraničních stránkách společnosti Samsung:

Slim Book Cover Keyboard for Galaxy Tab A9+ Black | Samsung UK

Osobně kryt s klávesnicí nepoužívám, ale poměrně dobře mi jeho funkci supluje BT klávesnice Samsung Trio 500:

Samsung EJ-B3400UW od 713 Kč - Heureka.cz

fajnsnek2
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
tak dostupnost tabletů a krytů se nyní ověřuje. Prosím o sečkání.

NikcasCZE
Pioneer
Možnosti
Dobře děkuji.
0 Like
NikcasCZE
Pioneer
Možnosti
Když nebude dostupný v ČR tak zakoupím jinde, ale děkuji za číslo příslušenství.
0 Like