Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Wallet na Galaxy Tab S10U

(Temat utworzony: 12-05-2025 04:04 PM)
235 Wyświetlenia
Tomix98PL
First Poster
Opcje
Witam,
Od niedawna jestem posiadaczem tabletu. Na codzień korzystam też ze smartfona Galaxy i tam już zdążyłem przenieść Samsung Pass do Wallet. Na tablecie nie mogę zainstalować takiej aplikacji, nie pojawia się w wynikach wyszukiwania w galaxy store oraz sklepie play, a próbując zalogować się do Samsung Pass kończy się ostatecznie komunikatem "Usługa Samsung Pass jest tymczasowo niedostępna (PASSKEY.401)". 

Czy jest na to rozwiązanie bądź w przyszłości dodadzą obsługę jeśli na ten moment nie ma wsparcia? 
0 Like
7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tomix98PL  Witam 

Gdzie był zakup tego tabletu? Przez Galaxy Store proszę sprawdzić aktualizacje.

Opcjonalnie przez:

Ustawienia> aplikacje> Samsung Pass> Galaxy Store.

0 Like
Tomix98PL
First Poster
Opcje
U operatora Tmobile
Wersja aplikacji to 5.2.02.7 i po wejściu w Galaxy Store nie ma żadnych nowych aktualizacji. Od razu dodam, że system też jest aktualny
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tomix98PL  proszę spróbować 

Przez Galaxy Store proszę sprawdzić aktualizacje.

Opcjonalnie przez:

Ustawienia> aplikacje> Samsung Pass> Galaxy Store.

0 Like
Tomix98PL
First Poster
Opcje
Sprawdzone i jest aktualne
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Tomix98PL Dostępność tej aplikacji jest zależna od regionu konta Samsung. Wejdź w ustawienia systemu -> konto Samsung -> Informacje o profilu i sprawdź, czy masz wybraną Polskę.

Błąd 401 to błąd serwera i może też pojawiać się, jeśli korzystasz na tym tablecie z połączenia przez VPN lub niestandardowego DNS-a. Możesz sprawdzić te opcje w zakładce Ustawienia -> Połączenia -> Więcej ustawień połączenia.

Tomix98PL
First Poster
Opcje
Sprawdziłem konto Samsung i mam ustawioną Polskę jako region. W ustawieniach połączenia VPN brak a DNS jest ustawiony Automatyczny.
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Tomix98PL Połącz się z inną siecią Wi-Fi lub danymi komórkowymi, możesz też udostępnić połączenie z telefonu, żeby wykluczyć błąd sieci. Jeśli to nie pomoże, sprawdź dostępność aktualizacji systemu i wyczyść dane aplikacji: ustawienia -> aplikacje -> samsung pass -> pamięć -> wyczyść dane.