Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung tab a10

(Téma vytvořeno: 02-10-2024 03:30 PM)
278 Zobrazení

Tento problém mám také

Frosby
Voyager
Možnosti
Zdravím vás , chtěl bych se zeptat, nevíte někdo kdy přibližně vyjde nový Samsung tab a10 ? Díval jsem se na tab a9 a A9+ ale byly vydány 5.rijna 2023 takže teď je zbytečné kupovat když se může objevit a10 🙂 jen jsem nikde nedohlédal info kdy by to mohlo přijít 😉 nemá někdo nějaké info, diky
7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Frosby

O řadě Tab A jsme dlouho neslyšeli, a zatím ani nic nenaznačuje, že abychom se měli v dohledné sobě dočkat. Je pravděpodobné, že tablety dorazí společně s novinkami z řady Galaxy A, ale kdo ví. Oficiální informace nemáme žádné. 

fajnsnek2
Frosby
Voyager
Možnosti
Dobře děkuji vám za odpověď 🙂 ještě nějakou dobu počkám a uvidíme zda se něco neobjeví do Vánoc 🙂
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Je možné, že se novinky představí nenápadně jako teď S24FE a Tab S10, ale o těchto zařízeních se to nějako dobu již proslýchalo, o řadě Galaxy Tab A10 zatím ani zmínka. Mezi Tab S9 a S10 bylo cca 14 měsíců, takže tady je na nástupce taky jeste čas

fajnsnek2
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
určitě do Vánoc nebude, áčková řada nevychází pravidelně po roce, spiš vyjímečně
Frosby
Voyager
Možnosti
Děkuji za odpověď, no škoda. Chtěl jsem koupit ,ale zas A9+ už je rok starý a nevím jak dlouhou mají podporu Ačka, tak už se to asi moc nevyplatí no🫣🤭
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
A9+ náhodou mám a ta podpora bude hodně delší než použitelnost tabletu. Dostane naposledy android 16 a záplaty do října 2027, za mě dobrý.
0 Like
Frosby
Voyager
Možnosti
Ok díky, podívám se na to díval jsem se že někde do Října 2027 je podpora 😊 to by asi šlo 🙂
0 Like