Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung galaxy tab s6 lite propojení v režimu DEX

(Téma vytvořeno: 18-08-2022 10:19 PM)
672 Zobrazení
VojtPeri
Student
Možnosti
Dobrý den, mám tablest samsung galaxy tap s 6 lite a chtěl bych si ho propojit s monitorem v režimu DEX abych měl 2 obrazovky, ale přes smart view to nejde. Nevíte jestli by to fungovalo přes kabel?
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, tab S6 lite dostal DEX mode s OneUI 3.1, bohužel jeho hardware (USB-C port) neumožňuje připojení externího displeje, takže ani přes kabel nebude fungovat na externím monitoru. Stejně tak wireless DEX není tímto tabletem podporován.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@VojtPeri 

Tak jsem to ověřoval,  ale je to skutečně jak píše @Polo12,  DeX funguje pouze v tabletu jako grafické rozhraní,  ale ven z tabletu ho vysílat nelze,  bohužel... 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @VojtPeri

Co si pamatuji tak DeX je koncipován pouze na 1 obrazovku,  na více monitoru to prostředí myslím nejde -  a rozlišení je omezeno jen FHD 60Hz.

fajnsnek2
Řešení
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, tab S6 lite dostal DEX mode s OneUI 3.1, bohužel jeho hardware (USB-C port) neumožňuje připojení externího displeje, takže ani přes kabel nebude fungovat na externím monitoru. Stejně tak wireless DEX není tímto tabletem podporován.
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@VojtPeri 

Tak jsem to ověřoval,  ale je to skutečně jak píše @Polo12,  DeX funguje pouze v tabletu jako grafické rozhraní,  ale ven z tabletu ho vysílat nelze,  bohužel... 

fajnsnek2
MPriesol
Journeyman
Možnosti

Nechci zakládat nové téma, tak to zkusím tady. Dnes mi přišel S6 lite, to že mi nepůjde propojit přes DEX jsem pochopil z textu výše, ale chci se zeptat zda vůbec jde propojit na klasickou televizi a monitor /bez modu DEX/, jelikož mě se to nepodařilo a mám dost zařízení hub kam mohu napojit HDMI. Přesto to nefunguje, ale přijde mi to zvláštní, jelikož si myslím, že tato funkce by měla být běžně dostupná nebo se pletu? 

0 Like
VojtPeri
Student
Možnosti
Mě se tablet také nepodařilo připojit přes kabel, jde to pouze přes SMART VIEW.
0 Like
MPriesol
Journeyman
Možnosti

Já koukal na YouTube a tam jim to šlo tak mi přijde divné, že by to nešlo, ale možná to vážně půjde jen přes originál kabel od Samsung USC to HDMI 🙂 ale to se mi zkoušet nechce, je to tablet pro dceru. 

0 Like