Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung galaxi tab s7 Fe 5g ..

(Téma vytvořeno: 01-01-2025 08:48 PM)
63 Zobrazení
Ka__ČíK
First Poster
Možnosti
Dobrý večer mám takoví problém mám rok starý tablet od Samsung a přes svátky sem měla u sebe na hlídání synovce a neteř.. chci se zeptat děti mi tam nastavili heslo tabletu . Ale neznajího.. pak ho brácha dal přes Hart reset . Tak že ho smazal . Jen mám takoví problém ... tablet i potomhle chce heslo obrazovky .. a bet něho se dal nedostanu můžete mi poradit co stim mám dělat. Děkuji za každou radu 
0 Like
8 Odpovědi
Gigi_Dag
Helping Hand
Možnosti
Brat robil hard reset cez recovery menu?
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Ka__ČíK 

vždy obdivuji, jak mají děti půjčené nějaké zařízení a podaří se jim nastavit heslo :smiling-face: Pravděpodobně jste původní neměla, to by museli zadat nejdřív to původní před změnou. Zeptat se jich asi nemůžete co? Vím, že u starších modelů byla možnost si nové heslo vygenerovat přes email, ale nevím co s tím udělali následné aktualizace androidu. V jiném případě pomůže pouze servis.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

0 Like
Ka__ČíK
First Poster
Možnosti
Ptali sme se .... právě.
0 Like
Ka__ČíK
First Poster
Možnosti
Dělal to tak že zapnul notas tablet musel být na nabíječe musel mít 100% aby udělal Hard reset dělal to podle našeho videa .. já tomu nerozumím prave
0 Like
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pokiaľ heslo neviete, tak jedinou možnosťou je navštíviť servis, kde Vám po preukázaní vlastníctva tablet zresetujú a odomknú.
Ka__ČíK
First Poster
Možnosti
A můžu se zeptat do Samsung prodejny nebo kamkoliv do servisu
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
odporúčam autorizovaný servis Samsung.
https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/
V iných Vám neviem povedať, to by bolo potrebné informovať sa priamo tam.
Ka__ČíK
First Poster
Možnosti
Děkuji moc
0 Like