Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samovolné restartování Samsung Galaxy Tab S7+

(Téma vytvořeno: 20-06-2021 09:58 PM)
592 Zobrazení
michalfurik
Apprentice
Možnosti
Ahoj komunitou. Mám problém se svým novým Tabem S7+ WiFi. Neustále se sám restartuje pokud na něm nic nedělám. Projel jsem veškerá fóra a někde píší, že to přestane samo. To se mi moc nezdá. Má někdo zkušenost?  Nevím jestli to může být softwarem. Prozatím se mi to nechce hned dávat na reklamaci. 
0 Like
9 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Ahoj,
zkoušel si reset zařízení?

0 Like
michalfurik
Apprentice
Možnosti
Ano už 3x. Jen mi nejde do hlavy, že se to děje vždy, když tablet odložím, kdyby to byl hardware, tak se to snad děje nezávisle na tom ne?
0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, chovani je opravdu zvlastni. S7+ uz nejaky mesic mam a tohle mi rozhodne nedela. Ano mam nastavene vynucene restarty kvuli zachovani sviznosti vzdy nejaky den v noci.. Samovolne by se vsak restartovat nemel. Jak casto se restart opakuje? Jestli to je jednou za den.. nebo 10x za den... Muze byt vadna deska... spatny spoj. Takove chovani vsak nelze povazovat za neco co prestane a rozhodne by se tak nemel chovat premiovy tablet.

Doporucuji tablet urcite zanest do servisniho strediska. 

Doporucuji take zkusit SAFE MODE.. zkusit zapnout tablet v tomto rezimu.. Jestli to nedela nejaka aplikace (spise nepravdepodobne) 

SobicekCze

michalfurik
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, díky za odpověď. Ty restarty jsou nahodilé někdy to je jednou za den, někdy 10x. Někdy to je i 5x za sebou. Vždy když na něm nepracuji, nestalo se, že by se mi restartoval v rukou. Zapnul jsem SAFE MODE, tak uvidíme.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @michalfurik 

Podobné problémy jsem měl u první generace Galaxy Tab, kdy docházelo k resetu při otočení obrazovky.. Nakonec jsem reklamoval a byla vadná systémová deska.

Uvidite zda to bude dělat v safe modu. Ještě mě napadá nemáte v tabletu uloženou SD kartu? To by to mohlo také dělat pokud už je  karta starší

fajnsnek2
michalfurik
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, SD kartu tam nemám a bohužel to dělá i v SAFE MÓDU, takže asi nezbývá nic jiného než reklamace. 😔
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @michalfurik,

v tomto případě bych to tedy také řešil určitě reklamací. Může to být pravděpodobně systémovou deskou, tak jak psal @fajnSnek, kdy u něj také docházelo k resetu zařízení. S jistotou to ale řekne oficiální Samsung servis.

Pěkný den.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@michalfurik Držím palce s rychlým vyřízením reklamace. Pro rychlejši vyřešení doporučuji navštívit servisni středisko společnosti Samsung:

https://www.samsung.com/cz/support/service-center/

fajnsnek2
0 Like
michalfurik
Apprentice
Možnosti
Díky všem za rady. Poslal jsem na reklamaci. Uvidíme jak to dopadne.