Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S9FE ISIC

(Téma vytvořeno: 29-01-2024 04:49 PM)
489 Zobrazení
M4FeG
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, plánuji nákup tabletu S9 fe do školy. Mám ISIC kartu a zjistil jsem že se díky ní dostanu na Samsung EPP portál kde jsou slevy a jiné nabídky. Je zde uvedeno že při koupi S9 fe dostanete sluchátka galaxy buds 2 za 1kč. Tato cena se opravdu objeví když jsou oba produkty v košíku. Dále je tam cashback 2000 kč na tablety S9fe a S9fe+ ale na stránce novysamsung.cz je jen cashback na s24 nebo pro firmy a nic o S9fe tabletech.
Štítky (3)
0 Like
3 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @M4FeG

Zkuste se podívat do sekce Akce na Vašem speciálním eshopu pro studenty - já nejsem student takže se tam nedostanu. Akce na novysamsung.cz jsou na tzv Výkupní bonus, to znamená, že odprodáte starý telefon, a dostanete jeho ceně ještě výkupní bonus navíc. U akce Cachback o které píšete není potřeba nic prodávat, jen provedete registraci, nahrajete účtenku, potvrdíte v zařízení a pak je bonus zaslán na Váš bankovní účet 

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší :smiling-face:

fajn-Snek2>
0 Like
M4FeG
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, koukám že jsem se spletl jedná se o výkup starého zařízení s bonusem 2000kč a v návodu je uvedena stránka novysamsung
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den,
na studentském portálu platí akce pro onen portál - málokdy jdou např. kombinovat slevy z nedávného kola štěstí apod. Stejně tak nelze uplatnit body Samsung Rewards.

Víceméně lze říct, že ceny uvedené na studentském portále jsou konečné...

Galaxy Z TriFold | Galaxy S25 Edge | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring