Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

s7 → zbut z ekranu

(Temat utworzony: 11-04-2021 02:32 PM)
381 Wyświetlenia
AgaJG
Pioneer
Opcje
Cześć
Pojawił się kolejny problem z którym nie umiem sobie poradzić.
1. Jak wykonać zrzut ekranu bez konieczności używania przycisku włącz / wyłącz + głos.
Ustawienia mam zgodne a instrukcja obsługi. Machem reka szybciej, wolniej i nic. 

Czy mogę w ustawieniach ustawić np. by dany gest spenem powodował wykonanie zrzutu z ekranu?

2. Często korzystam z funkcji spen inteligentny wybów. Nie kazdy wykonany zrzut zapisuje się w schowku. Kazdy "wpada" do galeri i. od czego tojest zależne?

image

image

0 Like
8 Odpowiedzi
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Możesz skorzystać z przeróżnych aplikacji w sklepie google do robienia screenshotów skoro te Cie nie zadowalają
0 Like
AgaJG
Pioneer
Opcje
Możesz coś polecisz ?
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
No spróbuj załóżmy takie coś

Screenshot_20210411-150443_Google Play Store.jpg

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @AgaJG 

Gest przeciągnięci powinien wyglądać to jak na tym filmie od 2:22 do 2:30.

AgaJG
Pioneer
Opcje
Dzięki zadziałało. Trzeba ręką przejechać po "tafli" tabletu a nie w powietrzu
AgaJG
Pioneer
Opcje
Byłam przekonana, że podczas ruch musze zakryć aparat lub któryś z czujników. Nic bardziej mylnego.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AgaJG  Witam

Możesz także wykonać zrzut ekranu za pomocą rysika SPen:

Screenshot_20210411-224547_Chrome.jpg

Na początek, wyciągnij rysik SPen i otwórz menu poleceń, klikając przycisk znajdujący się na rysiku SPen lub dotykając pływającej ikony rysika SPen na ekranie.

AgaJG
Pioneer
Opcje
Przemek dzięki za sugestię. Jesli miałeś na uwadze inteligentny wybór, to niestety to rozwiązanie nie sprawdza sięw moim wypadku. Podszas robienie zrzutu ekranu "inteligentny wybór" powodujezamknięcie ekranu na jakim wcześniej pracowałam. Pracuje najczęściej w trybie podwójnych okien i po użyciu tej feriecji uciekają mi okna z podzielonego ekranu.
0 Like