Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

"vylepšení" klávesnice Galaxy Tab s6

(Téma vytvořeno: 06-02-2021 05:37 PM)
1274 Zobrazení
Maty05
Voyager
Možnosti
Zdravím, mám originální pouzdro Keyboard cover. Klávesnice funguje fakt suprově, české rozhraní qwertz taky dobrý. Jenže myslím tím to, že když na klávesnici zmačknu nějaké tlačítko, zobrazí se mi i české znaky, jenže FYZICKY NA KLÁVESNICI NEJSOU!!! Samozřejmě, kdo píše hodně, a má naučeno, kde jaká klávesa je, tak no problem. Ale stává se mi, že se občas netrefím a pak to hledám, kde ta klávesa asi je. Když už tedy Samsung tam nelepí od výroby české nálepky (mimochodem, bylo by supr kdyby to takhle dělal a ušetřil by zákazníkům hodně potíží) tak by mě zajímalo, jestli se nedají někde nějaké ty české přelepky pořídit. Nemá někdo  nějakou zkušenost jak tento problém vyřešit? Moc děkuji za všechny tipy.

image
klávesnice tab s6

0 Like
Přejít na řešení
Maty05
Voyager
Možnosti
Dobrý den všem, co se ptali, kde jsem to zakoupil. I když podotýkám, na obrázku tam je Qwerty, ale došla mi qwertz. Koupil jsem jí zde: https://www.1nakup.cz/samsung-ochranny-kryt-s-klavesnici-pro-galaxy-tab-s6-black-ef-dt860bjegsw/ ,protože tam byla za dobrou cenu :smiling-face:
0 Like
newp
Pioneer
Možnosti

Dobry den,tak klavesnice uz tam neni a nebude. Ale na obrazku jste mel pismeno Z nahore a Y dole to je myslim qwertz viz ten obrazekSnímek obrazovky 2021-04-11 223815.png

0 Like
Maty05
Voyager
Možnosti
Ano,ano, moje klávesnice je qwertz. Měl jsem na mysli, že na tom obchodě,kde jsem ji koupil měli obrázek, kde byla qwerty. A co už vůbec nechápu, jak je možné, že v 15:09 když jsem napsal ten příspěvek tam byla a o necelou půlhodinu později tam už není.🤔
0 Like
newp
Pioneer
Možnosti

No to taky nevim,tak jsem tam volal a uz nebude a pan mi rekl ze takou klavesnici ( qwertz) nikdy nemeli. Na technicke podpore Samsung mi rekli ze pro tento model nejsou zadne kompaktibilni doplnky. Tak opravdu nevim kde to koupit.

0 Like
Maty05
Voyager
Možnosti
No, tak teď jste mě dostal. Zjistil jsem že na velkých eshopech, jako Alza nebo Mall mají skladem už třeba jen 1 nebo 2 kusy. Ale třeba obchod Patro má asi za 2000 Kč 5+ kusů. Opravdu netuším, co se děje. Že by ho Samsung stáhl z prodeje? Možná budou ostatní uživatelé, třeba @fajnSnek vědět víc.
0 Like
Maty05
Voyager
Možnosti
Jinak oficiální řešení bude asi toto:

SmartSelect_20210412-155850_Drive_6021.jpg

0 Like
newp
Pioneer
Možnosti

nevidim text na to oficialni reseni,je tam akorat dvojtecka

0 Like
Maty05
Voyager
Možnosti
A pod ní je screenshot
0 Like
newp
Pioneer
Možnosti

Zadny screen nevidim

0 Like
newp
Pioneer
Možnosti

Prosim muzete mi napsat P/N Klavesnice s tou ceskou qwertz? Dekuji Pod P/N: EF-DT860UJEGWW je pouze qwerty

0 Like