Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PROBLEM Z DZIAŁANIEM LDAC NA GALAXY TAB S10+

(Temat utworzony: 21-02-2025 09:55 PM)
127 Wyświetlenia
DariuszK_
Pioneer
Opcje
Witam

Mój problem dotyczy działania kodeka LDAC (albo jego niepoprawnego działania) na Galaxy Tab s10 plus. W Tidalu bardzo długo się biforuje (kręci kółko) po czym zaczyna odtwarzać na kilka chwil potem znowu mega długa przerwa i tak w kółko 😞 po wyłączeniu LDAC problem z buforowaniem znika lecz też to połączenie nie jest do końca stabilne gdyż co jakiś czas są delikatne przycięcia. Słuchawki to Soundcore Liberty 3 pro. Połączenie WiFi 6 1gb/s więc mega szybkie ale też na 5g z pełnym zasięgiem jest ten sam problem więc to chyba nie wina jakości połączenia. Posiadam jeszcze Galaxy s24FE i on takich problemów nie posiada, wszystko działa wyśmienicie. Czy to problem softu czy sprzętu? 
0 Like
2 Odpowiedzi
AdamPLarmy
Journeyman
Opcje
Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną aplikacji, miałem podobny problem w aplikacji YouTube music, mi pomogło, prawdopodobnie po którejś aktualizacji aplikacji wkradł się błąd w danych. Serdecznie pozdrawiam.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DariuszK_ Witam

Można spróbować wykonać soft reset i wipe cache partition, które eliminują drobne błędy z systemu i odświeżają go. 

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

0 Like