Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

one UI 6, TAB S8, klávesnica Y a Z

(Téma vytvořeno: 26-12-2023 12:41 PM)
214 Zobrazení
Gabke
Pioneer
Možnosti
ahoj, u Galaxy TAB S8 po aktualizácii na ONE UI 6.0 došlo k zmenám v rozložení fyzickej klávesnice pri slovenskom nastavení jazyka. Z a Y písmená sa zamenili. Virtuálna klávesnica zostala nezmenená. Prosím, Dá sa to zmeniť nejako späť, alebo to bude dalšie odradujúci príklad?
samsung klavesnica app Verzió 5.8.00.56
SM-X900
5.10.168-android12-9-27940245-abX900XXU5CWL1 #1 Mon Dec 4 06:43:28 UTC 2023

vďaka ya pomoc.
0 Like
7 Odpovědi
j_edwards
Pathfinder
Možnosti

Je dost možné, že to spôsobila aktualizácia ako píšete. Skusili ste zamenit jazyk zadavania a potom vratit späť na SK? 

Určite je potreba to nahlásiť, zároveň nepredpokladám, že sa na Community takto medzi sviatkami najde niekto kto zrovna klávesnicu má a používa, ale samozrejme bolo by to najlepšie overiť...

0 Like
Gabke
Pioneer
Možnosti
ano, to som skúšal, neyafungovalo to.
0 Like
Gabke
Pioneer
Možnosti
do fras, tato sa nedá písať
0 Like
Gabke
Pioneer
Možnosti
napísal som aj na podporu. ak dostanem odpoveď, yverejním
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekny den,ked si otvorite klavesnicu a v nastaveniach si to nastavite podĺa prilohy a nepomôže to,skuste obnoviť predvolene nastavenie podĺa prilohy.Skusil by som po nastaveni reštartnuť zariadenie.Ak to nepomôže,skuste potom tú podporu.Som zvedavý na odpoveď😉🖐 1703603076839.jpg1703603076861.jpg
0 Like
Gabke
Pioneer
Možnosti
nepomohlo. len sa mi stratili všetky nastavenie.
0 Like
TA_Kosice
First Poster
Možnosti
Mám úplne rovnaký problém. Keby som bol tušil, že prídem o QWERTZ slovenskú klávesnicu, tak ani nespustím aktualizáciu. Nejako sa to podarilo medzičasom vyriešiť?
0 Like