Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Internet na Tab s9+

(Téma vytvořeno: 20-10-2023 08:34 AM)
356 Zobrazení
Somik
Journeyman
Možnosti
Ahoj, mám takový problém na svém tabletu S9+ (WiFi verze). Zlobí mi na něm internet, např. trvá dlouho než se načte stránka, nebo se načte stránka, ale trvá dlouho než se zobrazí obrázky a tak podobně. A platí to i při přihlašování do hry, prostě to trvá dlouho. Skusím-li speedtest.net tak rychlost je 45 Mbps a ping 10ms. Na pc, telefonu a ipadu takový problém nemám. Ještě bych dodal, že když změním DNS třeba na 1.1.1.1 tak to pomůže, ale tak na 2 dny a zas to začne zlobit. Neuměl by mi někdo poradit co s tím?
0 Like
6 Odpovědi
M4tisek
Explorer
Možnosti
Skus to resetova
Vypnout a zapnout WiFi
Jinak nevím
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jedna a ta samá WiFi síť nebo různé sítě? Mohla by to být nekompatibilita s routerem...

Případně, nepoužíváte nějaký antivir nebo aplikaci na blokování reklamy, případně VPN?

Zkuste jako první věc odstranit případné výše zmíněné aplikace a na routeru nastavit jiný kanál, Samsungy jsou někdy citlivé na rušení zvláště na 2.4 GHz.

Galaxy S26 Ultra Black 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro / Buds4 Pro

0 Like
karo123
First Poster
Možnosti
Cc nejde mi připojit sluchátka co mám dělat??
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Somik

Jak už tady zaznělo, tak to může být klidně nekompatibilitou tabletu a routeru - osobně jsem tyto problémy měl u svých předchozích telefonu řady Galaxy S s chipsetem Exynos, kdy docházelo k odpojovani od internetu - tablety se Snadragonem na to netrpěly. Po výměně routeru v letošním dubnu už nemám problém s žádným zařízením. Jak starý modem/router máte? 

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší :smiling-face:

fajn-Snek2>
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Jaká sluchátka? Kabel nebo Bluetooth? Jaká značka, co jste zkoušel/a/o/i? (Pardon, z přezdívky nepoznám gender)

Galaxy S26 Ultra Black 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro / Buds4 Pro

0 Like
Redoctobee
Journeyman
Možnosti
S9 a S23 obe Ultry a tablet byl pomaly, vypadky wifi, apopd. Router Asus 86, 11 zarizenich. Resenim bylo prikoupeni Meshe a je klid.