Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Synchronizace kalendáře

(Téma vytvořeno: 16-10-2023 09:54 PM)
1427 Zobrazení
Erniino
Pathfinder
Možnosti
Dobrý den,chci se zeptat,jak synchronizovat kalendář v telefonu a tabletu. Zkoušel jsem různé možnosti, ale co přidám v telefonu,zůstane v telefonu a opačně. Děkuji.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Kalendář od Samsungu je aplikace, ale důležité je, které úložiště kalendáře používáte. Ono to může být na Google, na Samsungu online a doknce i offline.

Obrázek WhatsApp, 2023-10-17 v 10.06.57_8af0a84e.jpg

Když se mrknete na screenshot, jak vypadá vytvoření události, který kalendář vyberete?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti
Jaký kalendář používáte? Pokud Google, doporučuju nainstalovat i aplikaci kalendář od Google, často mě po spuštění upozorní, že pro některý účet nebo pro některé kalendáře není zapnutá synchronizace. Dále si můžete na webu calendar.google.com ověřit, jestli se události nahrávají.

0 Like
Erniino
Pathfinder
Možnosti
Normálně kalendář od Samsungu a právě nechci mít v telefonu 2 kalendáře.
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Kalendář od Samsungu je aplikace, ale důležité je, které úložiště kalendáře používáte. Ono to může být na Google, na Samsungu online a doknce i offline.

Obrázek WhatsApp, 2023-10-17 v 10.06.57_8af0a84e.jpg

Když se mrknete na screenshot, jak vypadá vytvoření události, který kalendář vyberete?

pohlupavey
First Poster
Možnosti
Dobrý den, mám podobný problém. Potřebuji veškeré události mít i na novém samsung telefonu. Je možnost to vše nějak jednoduše vybrat a uložit na samsung calendar? Nebo budu muset postupně vše odklikat? Děkuji :smiling-face:
0 Like
Petra1992
First Poster
Možnosti
Dobrý den,chci propojit samsung kalendář s manželem. Synchrozinovala jsem je,manžel je přidán ale přes to události v kalendáři nevidí,můžu poprosit o radu? Děkuji
0 Like