Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Google Chrom a klávesnice

(Téma vytvořeno: 18-12-2023 06:14 AM)
355 Zobrazení
Bibo81
First Poster
Možnosti
Mám tab S9 a používám vebový prohlížeč Chrom a když chci něco napsat, tak se mi nezobrazí klávesnice. Nevíte v čem je problém? Děkuji za rady.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Rodupha
Pioneer
Možnosti
Zdravím. Tento problém jsem zaznamenal vždy, když jsem chtěl vyvolat klávesnici s-penem. Pokud jsem napodruhé klikl do vyhledávajícího pole klasický prstem, software klávesnice mi vždy správně vyskočí. Používám klávesnici od Google Gboard.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
Bibo81
First Poster
Možnosti
Používám Samsung DEX
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, zobrazte nastavení klávesnice a povolte zobrazení obrazovkové klávesnice. Nemusí to fungovat s jinou klávesnicí, než Samsung. Nemám po ruce tablet, zkoušel jsem to jen na S23 Ultra, klávesnice se pak zobrazuje na mobilu, tak snad to na tabletu bude stejné.

Libb_1-1702881063761.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Bibo81
First Poster
Možnosti
Dobrý den vám přeji, zkusil jsem to a nic. Myslím si, že toto je pro fyzickou klávesnici, ale mně se jedná o tu co vyskakuje na displeji. Pustím chrom, dám např. seznam a když klepnu na vyhledávání tak se mi tam zobrazí kurzor bez klávesnice na displeji takže nemám čím psát. U aplikace samsung internet se mi tam nově objeví symbol klávesnice takže ji pustím, ale u chromu ne.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Chápu, mně se pak ale zobrazovat začala. Může to být ale nějaká chyba. Třeba bude vědět někdo jiný, případně to zkusím ještě večer doma.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Řešení
Rodupha
Pioneer
Možnosti
Zdravím. Tento problém jsem zaznamenal vždy, když jsem chtěl vyvolat klávesnici s-penem. Pokud jsem napodruhé klikl do vyhledávajícího pole klasický prstem, software klávesnice mi vždy správně vyskočí. Používám klávesnici od Google Gboard.
Bibo81
First Poster
Možnosti
Děkuji za radu. POMOHLA. Prstem se klávesnice hned objevila. Taková blbost.
0 Like
Rodupha
Pioneer
Možnosti
Není vůbec zač děkovat. Jsem rád, že jsem pomohl.