Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy TabS5e - kryt s klávesnicí qwertz?

(Téma vytvořeno: 16-07-2019 02:10 PM)
1735 Zobrazení
90Adam
Navigator
Možnosti

Zdravím, máte někdo zkušenost s tabletem Galaxy Tab S5e a jeho krytem s klávesnicí? Zakoupil jsem, ale píše mi to anglicky y/z (QWERTY), místo českého QWERTZ. Háčky a čárky fungují, jen tyto dva znaky jsou prohozené. Máte někdo zkušenosti? A dokázal byste prosím poradit, jak využívat na této klávesnici QWERTZ a taky navíc v DEX modu? :smiling-face: 

Děkuji. Adam

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
90Adam
Navigator
Možnosti
*VYŘEŠENO*

Při výběru layoutu se čeština zobrazuje skoro na konci seznamu, tak jsem už nějak automaticky jel na konec seznamu, kde se řadí znaky s diakritikou a vybral "Čeština".

Neuvědomil jsem si, jak přesně tohle celé má fungovat, ale řešením bylo vybrat rozložení CZECH, které se objevilo po instalaci aplikace Keyboard Helper Demo. To je téměř na začátku seznamu.
V tuto chvíli již Y/Z funguje v pořádku. Ostatní znaky fungovaly správně i předtím.
Díky všem za čas a nechávám to tu, aby do budoucna třeba navedlo na správnou cestu někoho dalšího. :smiling-face:
Adam

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj, testoval jsem tablet Galaxy S4 s přídavnou klávesnicí - odkaz zde: Dokáže Galaxy Tab S4 nahradit notebook? a tam jsem si stáhl aplikaci External Keyboard Helper Pro a potom jsem normálně mohl psát jako na klasické české klávesnici s diakritikou a přehodit si  také y/z.

90Adam
Navigator
Možnosti

Díky, toto jsem zkoušel, včetně přemapování kláves, ale bohužel se mi nepodařilo zprovoznit. Buď dělám něco špatně nebo je na tomto tabletu funkce blokovaná ... Zkusím to znovu a lépe, třeba to pak dopadne dobře. 

Díky za potvrzení, že cesta, kterou jsem se vydal, je pravděpdoobně správná. :smiling-face: 

Adam

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dole v komentářích pod článkem je příspěvek od @Lapour , který popisuje, že mu to ze začátku také nešlo, ale potom stačilo udělat restart zařízení a již vše fungovalo.

Řešení
90Adam
Navigator
Možnosti
*VYŘEŠENO*

Při výběru layoutu se čeština zobrazuje skoro na konci seznamu, tak jsem už nějak automaticky jel na konec seznamu, kde se řadí znaky s diakritikou a vybral "Čeština".

Neuvědomil jsem si, jak přesně tohle celé má fungovat, ale řešením bylo vybrat rozložení CZECH, které se objevilo po instalaci aplikace Keyboard Helper Demo. To je téměř na začátku seznamu.
V tuto chvíli již Y/Z funguje v pořádku. Ostatní znaky fungovaly správně i předtím.
Díky všem za čas a nechávám to tu, aby do budoucna třeba navedlo na správnou cestu někoho dalšího. :smiling-face:
Adam