04-09-2023 11:23 AM
Borykam się z jedną niedogodnością.
Korzystam z Tab S9 oraz S23+, oba urządzenia mają włączoną synchronizację. Irytuje mnie jednak, że np - jak w telefonie przeczytam powiadomienie (np. instagram) to w tablecie nadal ono "wisi", zatem wygląda jakby się nie synchronizowały zmiany.
Czy to faktycznie tak ma wyglądać, czy może powinienem coś szczególnego zrobić, aby "zmiany" były odzwierciedlane pomiędzy urządzeniami?
04-09-2023 11:28 AM
To już zapewne kwestia danej aplikacji. Możliwe, że niektóre aplikacje nie synchronizują danych lub robią to ze sporym opóźnieniem. Według mnie to normalne w przypadku aplikacji Instagram.
Sprawdzę to jeszcze. Włączyłem powiadomienia z aplikacji Instagram i Facebook na drugim urządzeniu.
04-09-2023 11:38 AM
Będę wdzięczny za zweryfikowanie.
A może jakieś tipy jak efektywnie wykorzystać pracę w jednym ekosystemie?
Póki co, udało mi się skorzystać z przesłania plików przez QuickShare i uważam to rozwiązanie za fantastyczne.
04-09-2023 11:57 AM
Sprawdzę i dam znać.
Co do pracy w ekosystemie to przejrzyj opcje dostępne w: Ustawienia > Podłączone urządzenia. Znajdziesz tam takie opcje jak:
04-09-2023 12:12 PM
@sslag napisał(a):
Będę wdzięczny za zweryfikowanie.
Jest dokładnie tak jak napisałem. Powiadomienia z takich aplikacji jak Instagram czy Messenger pozostają nieodczytane na drugim urządzeniu.
04-09-2023 01:21 PM
Dzięki za poświęcony czas na sprawdzenie.
04-09-2023 01:22 PM
Proszę bardzo. Jak pojawią się dodatkowe pytania to pisz śmiało.