Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Tab S9 - współpraca z telefonem Samsung

(Temat utworzony: 04-09-2023 11:23 AM)
422 Wyświetlenia
sslag
Voyager
Opcje

Borykam się z jedną niedogodnością.
Korzystam z Tab S9 oraz S23+, oba urządzenia mają włączoną synchronizację. Irytuje mnie jednak, że np - jak w telefonie przeczytam powiadomienie (np. instagram) to w tablecie nadal ono "wisi", zatem wygląda jakby się nie synchronizowały zmiany.

Czy to faktycznie tak ma wyglądać, czy może powinienem coś szczególnego zrobić, aby "zmiany" były odzwierciedlane pomiędzy urządzeniami?

6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

To już zapewne kwestia danej aplikacji. Możliwe, że niektóre aplikacje nie synchronizują danych lub robią to ze sporym opóźnieniem. Według mnie to normalne w przypadku aplikacji Instagram.

Sprawdzę to jeszcze. Włączyłem powiadomienia z aplikacji Instagram i Facebook na drugim urządzeniu.

0 Like
sslag
Voyager
Opcje

Będę wdzięczny za zweryfikowanie.

A może jakieś tipy jak efektywnie wykorzystać pracę w jednym ekosystemie?
Póki co, udało mi się skorzystać z przesłania plików przez QuickShare i uważam to rozwiązanie za fantastyczne.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdzę i dam znać.

Co do pracy w ekosystemie to przejrzyj opcje dostępne w: Ustawienia > Podłączone urządzenia. Znajdziesz tam takie opcje jak:

• automatyczne przełączanie słuchawek,
  • połączenia i SMS-y na innych urządzeniach,
  • kontynuacja pracy w aplikacjach na innych urządzeniach,
  • oraz Multi Control.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sslag  napisał(a):

Będę wdzięczny za zweryfikowanie.

Jest dokładnie tak jak napisałem. Powiadomienia z takich aplikacji jak Instagram czy Messenger pozostają nieodczytane na drugim urządzeniu.

0 Like
sslag
Voyager
Opcje

Dzięki za poświęcony czas na sprawdzenie.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. Jak pojawią się dodatkowe pytania to pisz śmiało.

0 Like