Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Tab S6 problem z rozmiarem wyświetlania

(Temat utworzony: 25-12-2022 07:00 PM)
338 Wyświetlenia
ifyoucan90
Explorer
Opcje
Witajcie. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że mój Tablet -Galaxy Tab s6 nie wyświetla poprawnie rozmiaru np relacji na instagramie, czy też facebooku (zostaje ona ucieta). W innych aplikacjach nie zauważyłam, chociaż czasem podczas grania jak wyświetli się jakaś reklama to niegdzie nie ma przycisku zamknij (tak jakby również był poza wyświetlanym obszarem) i muszę resetować aplikacje, aby udało sie zamknąć ta reklamę.

Czy można to jakoś zmienić?

image

3 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ifyoucan90 Zgłoś ten błąd do deweloperów aplikacji. Mail kontaktowy znajduje się w Sklepie Play.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ifyoucan90  Witam

Czasami sam schemat relacji udostępnianych przez użytkowników powoduje że relacje się źle wyświetlą na tablecie lub telefonie, ale może być to również błąd aplikacji. Trzeba to obserwować czy tak będzie się działo ciągle czy nie. Póki co można wysłać raport o błędzie o czym wspomniał kolega @Kacper2 

Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Spróbuj zresetować aplikację wyczyścić wszystkie dane i cały Cash aplikacji ustawić ją od nowa i zobaczyć coś pomaga ewentualnie zainstalować i odinstalować aplikacje i sprawdzić jeszcze w ustawieniach kompatybilność w wyświetlaniu na pełnym ekranie tam jest taka opcja że wszystkie aplikacje są jakby rozciągane na pełny ekran Czasami jest to nie kompatybilne i mogą się robić krzaczki ewentualnie uporczywe reklamy najczęściej pojawiają się w takim miejscu żeby nie dało się aplikacją sterować czasami deweloper zmusza do zakupu aplikacji w ten sposób żeby utrudnić człowiekowi życie taką reklamą która nie pozwala sterować aplikacją.
0 Like