Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Fizyczna karta sim w s9 fe

(Temat utworzony: 29-11-2024 11:24 AM)
533 Wyświetlenia
eBox
Apprentice
Opcje
Hej w slocie na karte sim widzę tylko miejsce na micro SD, a tacka na sim jest jakby zabudowana. Może ktoś doradzić? W miejscu wskazanym rysikiem normalnie na filmikach jest miejsce na tradycyjny sim, a u mnie go nie ma

image

0 Like

4 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Czy zakupił Pan wersje tableta z modułem 5G/LTE? Jesli nie, to dlatego nie ma mozliwosci korzystania z karty SIM

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Jesteś pewien, że to wersja LTE? Jest widoczna w ustawieniach opcja zarządzania kartami SIM?

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@eBox, To tacka z modelu S9 FE Wi-Fi. W wersji 5G tacka ma drugi slot na kartę SIM

20241129_113757.jpg

Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
WhatsApp na tablecie nie wymaga chyba numeru, ale tablet będzie musiał mieć połączenie z siecią np. Hotspot z telefonu.

9 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Czy zakupił Pan wersje tableta z modułem 5G/LTE? Jesli nie, to dlatego nie ma mozliwosci korzystania z karty SIM
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Jesteś pewien, że to wersja LTE? Jest widoczna w ustawieniach opcja zarządzania kartami SIM?
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@eBox, To tacka z modelu S9 FE Wi-Fi. W wersji 5G tacka ma drugi slot na kartę SIM

20241129_113757.jpg

eBox
Apprentice
Opcje
Faktycznie nie zwróciłem uwagi że to tablet w wersji WiFi, czy w takim razie Rozumiem że nie jestem w stanie z niego w żaden sposób dzwonić nawet przez WhatsAppa ponieważ nie będzie można podpiąć żadnego numeru?
0 Like
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
WhatsApp na tablecie nie wymaga chyba numeru, ale tablet będzie musiał mieć połączenie z siecią np. Hotspot z telefonu.
eBox
Apprentice
Opcje
Chyba wymaga ale mogę załadować dane z innego telefonu gdzie jest on aktywny (jakby mirror). Dzięki za pomoc
janko96
Student
Opcje
A próbowałeś w te miejsce bokiem przymierzyć czy będzie pasować bo czasem tacki są tak zaprojektowane że albo karta sim albo MicroSd przynajmniej było tak w sytuacji urządzeń dual sim gdzie można było wybrać opcję karty MicroSd i sim lub obu kart sim bez SD 1732880620413.jpg
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
W tym przypadku jest osobne wycięcie. Sprawdź komentarz @kamil40013
janko96
Student
Opcje
Tak rozumiem aczkolwiek spotkałem się osobiście z tackami gdzie jest miejsce na MicroSd lub kartę sim do wyboru czy chce się 2 karty sim lub sim i SD