Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dotaz

(Téma vytvořeno: 27-11-2023 02:48 PM)
749 Zobrazení
Dwarf2
Pioneer
Možnosti

Dobrý den, rád bych se zeptal na jednu věc. Rád bych otevřel soubor android/data , píše mi to že lze otevřít pouze v PC, rád bych to otevřel na tabletu A třídy. Syn má uloženou hru Minecraft v tabletu a rád bych mu přesouval dané mapy do dalšího zařízení. Dle možných instrukcí k přesunu na internetu by tyto mapy měly být v adresáři pod Android/Data/.....

Děkuji za každou radu

Honza

0 Like
50 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti
Obávám se, že ta hláška má pravdu. Jde to pouze v PC. 5o přece není problém, stačí připojit telefon kabelem a pak se to ukáže v Průzkumníkovi.

Galaxy S26 Ultra Black 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro / Buds4 Pro

Dwarf2
Pioneer
Možnosti
Chápu dobře že musím propojit tablet s PC , abych dokázal přesunout složky mapy na jakékoliv úložiště ?
0 Like
Dwarf2
Pioneer
Možnosti
Zřejmě jsem to viděl o hodně jednodušší. Měl jsem pocit že otevřu adresář u dotyčné hry, zvolím složku mapy a ty potom nakopíruji na nějaké úložiště. Obráceným postupem přesunu do jiného zařízení
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Ano, akorát ne přesunout, ale skopírovat
Ovšem jestli to bude fungovat je věc jiná. Ta hra může hlídat, že se nezměnil telefon. To je ale zase jiný příběh.

Galaxy S26 Ultra Black 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro / Buds4 Pro

0 Like
Dwarf2
Pioneer
Možnosti
Hra by s tím měla být v pohodě, podle různých recenzí to jde. Hru si zakoupite a dokupujete ruzné mapy atd, mapy lze přenášet..Bohužel mé snažení končí v tomto bodě.
0 Like
OXO37
Big Cheese
Možnosti
TC Vám oznamuje, že se chystáte zasahovat do chráněných dat (ANO/NE dole v dialogu). Chce potvrzení, že souhlasíte se zápisem. Pokud Minecraft nevytvořil složku v adresáři android/data, tak bych raději zkoumal možnost, zda nepůjde synchronizovat data aplikace přes účet Google.
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Minecraft a jine mody funguji i na mobilu,jen se domnivam,ze je to obsahlejsi a pravdepodobne jsou i jine nazvy nez u exe souboru atd u pc.mohu vyzkouset,pokud napisete,co presne potrebujete
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Víceméně ano. Jen to úložiště bude v PC

0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Jinak co se tyce instalace,tak lze nainstalovat hru a aby hra fungovala s doplnkama,nesmi se otevrit.natahate sposteci soubory do slozek obb a data do androidu a pak spustite.vse je dlouholete overene.ALE BACHA ODKUD SOUBORY STAHUJETE!!!MOHOU BYT ZAVIROVANE!!
0 Like
Dwarf2
Pioneer
Možnosti
Minecraft složku sám zřejmě nevytvořil, žádnou jsem nenašel, mám povolené skryté soubory. Pro mě by bylo nejlepší řešení přenášet tyto mapy přes nějaké online úložiště. I to jde přes jednu aplikaci k této hře, ale bohužel končím ve stejné úrovni jako tady. Chce opět povolit to co zde píšete
0 Like