Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Co na poznámky?

(Téma vytvořeno: 11-06-2023 11:29 PM)
892 Zobrazení
Libb
MegaStar
Možnosti

Ahoj lidi,

tentokrát jsem tu s dotazem: jakou aplikaci používáte na poznámky? Moje požadavky:

• dobrá podpora S Pen
  • synchronizace napříč zařízeními ideálně včetně Windows
  • ne moc triviální a ne moc složité
  • abych se nemusel bát, že za pár měsíců skončí podpora a nedostanu se k poznámkám

S Notes jsou trochu těžkopádné a podpora ve Windows není ideální
OneNote je na tom už líp, ale pořád to nějak není ono, hlavně ta podpora S Pen
na Tab S8 je předinstalovaný NoteShelf, jenže na mobilu se tváří jako placen (to bych přežil), ale lidi v recenzích píšou, že nefunguje synchronizace. Používá to někdo? Funguje to? Na druhou stranu jsou aplikace pro Android i Windows, kdyby to funovalo, vypadá to fajn (jo zlobí mně tam fyzický klávesnice - originál Samsung).

Co používáte vy, jaké plusy a mínusy vaše řešení má? Díky

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Honzatom
Pioneer
Možnosti
Používám tablet (Tab S7 fe) na poznámky ve škole pomocí S Pen. Drive jsem používal S Notes, ale kvůli špatné synchronizaci S Windows jsem přešel na OneNote. Chybějící přepis rukopisu na text z S Notes řeším pomocí přepisu rukopisu v rámci Samsung klávesnice. Z OneNote lze také snadněji sdílet poznámky s lidmi, kteří nemají zařízení od Samsungu

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím, na rychlé poznámky používám již od Androidu 4 aplikaci ColorNote, je jednoduchá. Díky synchronizaci s Google účtem, funguje dobře migrace dat napříč zařízeními.

Jestli podporuje SPen nemám jak vyzkoušet.

Zřejmě tedy bude pro Vaše účely triviální.Screenshot_20230612_090552_Google Play Store.jpg
IT technik
0 Like
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, já už dlouho používám ClevNote, ale nevím zda funguje S Pen.
0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Co AI? Napsalo toto: Existuje mnoho aplikací na poznámky, které podporují synchronizaci mezi počítačem a telefonech s Androidem. Některé z nich také podporují stylus, jako je například S Pen. Zde je několik aplikací, které byste mohli zvážit:

1. Evernote: Evernote je velmi populární aplikace na poznámky, která je k dispozici na různých platformách, včetně počítače a telefonu s Androidem. Podporuje synchronizaci mezi zařízeními a má funkce, které umožňují psaní a kreslení pomocí stylusu.

2. Microsoft OneNote: OneNote je součástí balíku Microsoft Office a poskytuje možnost vytvářet a synchronizovat poznámky mezi počítačem a telefonech s Androidem. Tato aplikace také podporuje funkce stylusu.

3. Google Keep: Google Keep je jednoduchá aplikace na poznámky od společnosti Google. Umožňuje vytvářet poznámky, seznamy a oznámkovat důležité informace. Synchronizuje se s Google účtem a je k dispozici jak pro počítač, tak pro telefony s Androidem.

4. Notion: Notion je víceúčelová aplikace na poznámky, která umožňuje vytvářet strukturované poznámky, plány, seznamy a další obsah. Má bohaté funkce a také podporuje synchronizaci mezi různými zařízeními.

Většina těchto aplikací je zdarma nebo nabízí bezplatnou verzi s omezenými funkcemi. Můžete je vyzkoušet a vybrat si tu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám a preferencím.
middex
Pathfinder
Možnosti
Obávám se, že nic lepšího než je OneNote zatím nikdo nevymyslel 😉 Jinak ještě Samsung Notes, který má i aplikaci pro windows.

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Chtěl jsem reálné zkušenosti lidí, kteří používají stejný tablet, jako já. Keep třeba používám, ale neumí stylus.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Jasný, také jsem hledal dlouho. Tablet ,mobil. Nakonec jsem stejně zůstal u S Notesu kvůli vyhledávání. Napíšu na tabletu ručně psané poznámky a v telefonu se dobře vyhledávají (mám gesto). Měl jsem S Notes i v počítači, ale tam mě tak zatěžoval procesor a pořád hučel ventilátor, že šel pryč. Škoda že Samsung nedělá podporu i na Windows
0 Like
Řešení
Honzatom
Pioneer
Možnosti
Používám tablet (Tab S7 fe) na poznámky ve škole pomocí S Pen. Drive jsem používal S Notes, ale kvůli špatné synchronizaci S Windows jsem přešel na OneNote. Chybějící přepis rukopisu na text z S Notes řeším pomocí přepisu rukopisu v rámci Samsung klávesnice. Z OneNote lze také snadněji sdílet poznámky s lidmi, kteří nemají zařízení od Samsungu
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Co zkusit to nové? GoodNotes?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Tohle vypadá zajímavě, bohužel jsou zaběření spíš na Apple a pro Android/Windows jsou jen bety bez podpory psaní z klávesnice. Navíc pro Android je jen podpora tabletu, takže to nerozjedu na S23 Ultra (možná by to šlo nějak obejít, ale to se mně moc nechce). Ale díky za zajímavý tip.

0 Like