Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Circle to Search

(Téma vytvořeno: 20-01-2026 09:28 PM)
347 Zobrazení
JV24
Pathfinder
Možnosti
Nevím proč na tabletu S10 lite ( i A11+) nefunguje v circle to search překlad při zapnutí posunování. Po přepnutí chce překládat do angličtiny a nevím proč, na S25 mně to funguje. 

image

image

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
PetrPetřík
Pioneer
Možnosti
Vyřešila to aktualizace aplikace Google, která mi teď přišla do mobilu a už je to v pořádku. 🙂

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
JV24
Pathfinder
Možnosti
tak to funguje, aktualizace pomohla 🙏

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
Borderka
Hotshot
Možnosti
Zaujimave, restart tabletu si skusil? Iny prehliadac?
JV24
Pathfinder
Možnosti
Restart byl. Prohlížeč nemá vliv, chová se to stejně všude, v každé aplikaci i na ploše. Zkoušel jsem odinstaloval aktualizace aplikace Google a znovu aktualizovat a nic.
Borderka
Hotshot
Možnosti
A chova sa to rovnako takto akychkolvek strankach?
JV24
Pathfinder
Možnosti
jo
0 Like
PetrPetřík
Pioneer
Možnosti
To bude nějaký problém někde jinde, protože mě to také dělá to co popisujete akorát na Samsung Z Flip7 😮tak přemýšlím co by to mohlo být do teď to fungovalo normálně jak má
JV24
Pathfinder
Možnosti
S25 i S25FE fungují, Xiaomi 15T PRO ne, stejně jako ty tablety. Nastavení všude stejný.
PetrPetřík
Pioneer
Možnosti
No právě nastavení stejné a přesto to na těchto modelech dělá tuhle chybu je to divné
Tuřín
Samsung Members Star ★
Možnosti
Dobrý večer @JV24, na základě tohoto příspěvku a korespondence musím říct, že se jedná o dost zajímavý problém s širokým rozpětím na různých modelech.
Jelikož funkce Circle to Search je od Google, zkusil bych: Nastavení -> Aplikace-> Google -> Úložiště -> vymazat cache/mezidata.
Při nejhorším by šlo vyzkoušet i tovární nastavení.
Nicméně bych tento "bug" zkusil oznámit na Podporu tady do S Members.
Dejte vědět, jak se problém vyvíjí a co se podařilo.
 Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší
0 Like
Řešení
PetrPetřík
Pioneer
Možnosti
Vyřešila to aktualizace aplikace Google, která mi teď přišla do mobilu a už je to v pořádku. 🙂