Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Circle to Search

(Téma vytvořeno: 22-01-2026 11:30 AM)
152 Zobrazení
JV24
Pathfinder
Možnosti
Nevím proč na tabletu S10 lite ( i A11+) nefunguje v circle to search překlad při zapnutí posunování. Po přepnutí chce překládat do angličtiny a nevím proč, na S25 mně to funguje. 

image

image

11 Odpovědi
Borderka
Hotshot
Možnosti
Zaujimave, restart tabletu si skusil? Iny prehliadac?
JV24
Pathfinder
Možnosti
Restart byl. Prohlížeč nemá vliv, chová se to stejně všude, v každé aplikaci i na ploše. Zkoušel jsem odinstaloval aktualizace aplikace Google a znovu aktualizovat a nic.
Borderka
Hotshot
Možnosti
A chova sa to rovnako takto akychkolvek strankach?
JV24
Pathfinder
Možnosti
jo
0 Like
PetrPetřík
Pioneer
Možnosti
To bude nějaký problém někde jinde, protože mě to také dělá to co popisujete akorát na Samsung Z Flip7 😮tak přemýšlím co by to mohlo být do teď to fungovalo normálně jak má
JV24
Pathfinder
Možnosti
S25 i S25FE fungují, Xiaomi 15T PRO ne, stejně jako ty tablety. Nastavení všude stejný.
PetrPetřík
Pioneer
Možnosti
No právě nastavení stejné a přesto to na těchto modelech dělá tuhle chybu je to divné
Tuřín
Samsung Members Star ★
Možnosti
Dobrý večer @JV24, na základě tohoto příspěvku a korespondence musím říct, že se jedná o dost zajímavý problém s širokým rozpětím na různých modelech.
Jelikož funkce Circle to Search je od Google, zkusil bych: Nastavení -> Aplikace-> Google -> Úložiště -> vymazat cache/mezidata.
Při nejhorším by šlo vyzkoušet i tovární nastavení.
Nicméně bych tento "bug" zkusil oznámit na Podporu tady do S Members.
Dejte vědět, jak se problém vyvíjí a co se podařilo.
 Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší
0 Like
Řešení
PetrPetřík
Pioneer
Možnosti
Vyřešila to aktualizace aplikace Google, která mi teď přišla do mobilu a už je to v pořádku. 🙂