Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Bonus Galaxy Tab S9 wifi

(Téma vytvořeno: 24-04-2024 08:15 AM)
287 Zobrazení
tom316
Explorer
Možnosti
Zdravím,
chtěl bych poprosit o radu ohledně vykupniho bonusu. Email s potvrzením výkupu mi přišel 26.3. s tím, že nastavení banneru do aplikace Samsung Members může trvat až 30 dní. Vzhledem k tomu, že tato doba již prakticky uplynula jsem se obrátil na Samsung podporu, ale jediné, co mi řekli, že mám ještě vyčkat.. Díky.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Já jsem psal porovnání několika bonusů zde:

https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-shop/bonus-k-výkupu/td-p/9472944?src=ShareByUserCM

Ono jde prakticky vždy o to, do jakého období se trefíte. Někdy je to otázka (necelého) měsíce, někdy je ten čas bohužel dvojnásobný.

Ono jde taky o to, že od potvrzení banneru máte 35 pracovních dní na samotnou výplatu. A to prostě nemůže být nárazově, musí to být nějak naplánováno i z hlediska financí a cash-flow.

Každopádně vždy vše dorazilo v pořádku - pokud ani 31. den banner v Members nebude, pak má smysl již přes infolinku vše reportovat a dořešit...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobrý deň.
Pokiaľ Vám povedali, že máte čakať a nepovedali Vám, že v registrácii sú nejaké chyby, tak, bohužiaľ, treba len čakať.
Myslím, že tam nie je 30 dní, ale 35 😉
0 Like
tom316
Explorer
Možnosti
Na nastavení banneru je 30 dní, na vyplacení bonusu po potvrzení banneru pak 35 pracovních dní 😉
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň, 

pokiaľ stále máte nejaké pochybnosti o úspešnosti Vašej registrácie nedá sa poradiť nič iné ako opätovne zavolať na zákaznícku linku a informovať sa pre istotu ešte raz, či je všetko v poriadku. 

Tu Vám k tomu nikto viac nenapíše ako to, že áno môže to trvať aj takto dlho a aj keď podobná otázka ako tá Vaša sa tu objavuje pravidelne, zatiaľ neevidujem prípad kedy by to nakoniec nebolo vyriešené k spokojnosti zákazníka.

0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, máte pravdu, že se jedná o 30 kalendářních dnů, které ovšem ještě neuplynuly.

V případě 5G verzí občas pomáhá připojení k mobilní síti (bez Wi-Fi). Jelikož ale 5G verzi nemáte, můžete zkusit vymazat data aplikace Members a zkusit se podívat znovu.

Teď je ale těch akcí poměrně hodně (řada S24, Flip5/Fold5, řada TabS9, bonusy A35/A55...). Takže to může trvat...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
tom316
Explorer
Možnosti
Jj, vymazat data aplikace jsem zkoušel taky.. Spíš je jen divné, že v případě bonusu u telefonů byla vždy slušná rezerva, tady už prakticky není žádná
Řešení
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Já jsem psal porovnání několika bonusů zde:

https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-shop/bonus-k-výkupu/td-p/9472944?src=ShareByUserCM

Ono jde prakticky vždy o to, do jakého období se trefíte. Někdy je to otázka (necelého) měsíce, někdy je ten čas bohužel dvojnásobný.

Ono jde taky o to, že od potvrzení banneru máte 35 pracovních dní na samotnou výplatu. A to prostě nemůže být nárazově, musí to být nějak naplánováno i z hlediska financí a cash-flow.

Každopádně vždy vše dorazilo v pořádku - pokud ani 31. den banner v Members nebude, pak má smysl již přes infolinku vše reportovat a dořešit...

0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vas,ja by som Vam poradil asi tiež len počkať,ak ste sa informovali aj na Samsung podpore🖐
0 Like
cincila
Apprentice
Možnosti
Mám stejný problém. Už je to více než 30 dní.
0 Like