Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ładowanie tableta

(Temat utworzony: 20-02-2020 11:28 AM)
897 Wyświetlenia
Krzysztof670903
Student
Opcje

Tablet ładuje się do 60 %lub 54%,nawet w trakcie ładowania spada moc ładowanej baterii  Wymieniłem baterię, powróciłem do ustawień fabrycznych i problem nie ustał  Może ktoś się spotkał lub wie co jest przyczyną tej awarii  Pozdro 👋 Samsung GT-P5200

0 Like
4 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Krzysztof670903 Przyczyn może byś wiele jak na przykład uszkodzony kabel/ładowarki. Czy nie lepiej będzie udać się z nim do serwisu?

0 Like
Krzysztof670903
Student
Opcje
Ok ale tym samym kablem ładuje inne urządzenia i nie ma problemu. Zauważyłem dziwne zjawisko przy wyłączonym ekranie. Wygląda to jak plamka benzyny na wodzie jak tego dotykam to się trochę powiększa a jak puszczę palec to wraca z powrotem. Może wyświetlacz siada i nie pozwala się naładować.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzysztof670903, możliwe, że usterka wystąpiła w innych podzespołach urządzenia. W takim wypadku konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Krzysztof670903 a przypadkiem ta plamka, to nie efefkt przegrzania matrycy od jakiegoś uszkodzenia/zwarcia ma płycie, które również wpływa na ładowanie?

Serwis na bank się kłania.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like