Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Screen Shot

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 05-08-2021 10:06 PM)
533 Προβολές σελίδας
user121314
Student
Επιλογές
Καλημέρα  ήθελα  να ρωτήσω  πως βγάζω  screen  shot στο Samsung  tab A7??
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

αν ξέρω, θα σου απαντήσω εδώ. Όμως εδώ μόνο εγώ το βλέπω γιατί ειδοποιήσεις έρχονται μόνο σε όσους συμμετείχαν σε αυτή τη συζήτηση. Οι υπόλοιποι δεν ξέρουν καν πως συζητάμε τώρα εδώ. Άρα ρώτα και αν δεν γνωρίζω ξανά άνοιξε νέο θέμα καλύτερα να το δουν και οι άλλοι χρήστες.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Locutus
Navigator
Επιλογές
Έκανα την 3η Φόρτιση του tab a7 αυτή την φορά με τον ταχύ φορτιστή 25w του Α71.
Στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει ταχεία φόρτιση.
Όμως δεν κάνει ταχεία φόρτιση, κάνει απλή.
Ο φορτιστής και το καλώδιο λειτουργούν κανονικά γιατί ταχύ φορτιζουν το a71.

Τι μπορεί να φταίει και δεν κάνει ταχεία φόρτιση;
(Τις 2 πρώτες φορές το φόρτισα με απλό φορτιστή).
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

νομίζω το Α7 τάμπλετ, υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 15W. Δεν γνωρίζω σίγουρα αν ο 25W είναι συμβατός. Περισσότερα ξέρει πάνω στο θέμα ο φίλος @shouldangelsdie , αν το δει τώρα που έκανα αναφορά στο όνομά του, θα σου απαντήσει εδώ, αλλιώς καλύτερα άνοιξε νέο θέμα να το δει σίγουρα.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Locutus
Navigator
Επιλογές
Εντάξει. Σε ευχαριστώ.
Θα περιμένω και εάν δεν απαντήσει θα ανοίξω αύριο.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, βασικά δεν υπάρχει η επιλογή της χειρονομίες στο Α7, μόνο με ταυτόχρονο πάτημα του volume down και του power button παίρνει screenshot. Απλά πρέπει να είναι ταυτόχρονα...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ο φορτιστής του tablet είναι στα 7,8watt και έχει μόνο αυτό το output, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον η ταχεία φόρτιση γίνεται με τον παλιό τρόπο, δλδ με τη βοήθεια του επεξεργαστή. Οποτε πολύ πιθανό να μη μπορεί να αναγνωρίσει τα περισσότερα watt που του δίνει ένας φορτιστής δύο εξόδων. Επειδή τώρα το δικό μου είναι πλήρως φορτισμένο δεν μπορώ να το ελέγξω με ακρίβεια αλλά το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι σίγουρα θα το έχει ξεφορτισει η μικρή. Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω!
Locutus
Navigator
Επιλογές
Πράγματι, αυτό με τα πλήκτρα τελικά το κατάφερα.
Σε ευχαριστώ.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

στο είχα πει, θέλει αρκετή προσπάθεια, δεν πιάνει με τη μία, μέχρι να το μάθεις γιατί απαιτεί απόλυτη ακρίβεια στο ταυτόχρονο πάτημα όπως είπε ο φίλος shouldangelsdie. Αφού το κατάφερες, όλα καλά!👌

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Λοιπόν, αφού έκανα δοκιμές με τον φορτιστή του s21u, και του a72, και αφού μελέτησα το θέμα κατέληξα στο εξής συμπέρασμα. Για να μπορέσει να φορτίσει θέλει φορτιστή που να υποστηρίζει PPS (programmable power supplie) δλδ θέλει έναν adaptive fast charger, όπως π.χ. του s10. Υπάρχουν διάφοροι pps φορτιστές αλλά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα σου φέρουν fast charge. Με του s10 η του note 10, έχει δοκιμαστεί. Πρέπει ο φορτιστής να μπορεί να "συνεννοηθεί " με το tablet για να περάσει σε fast charge. Ελπίζω να σε κάλυψα, αν όχι, εξέφρασε ελεύθερα τος απορίες σου.
Locutus
Navigator
Επιλογές
Καλησπέρα.
Στην διάρκεια της ημέρας συνέχισα το ψάξιμο του θέματος.
Είδα στην ιστοσελίδα της Samsung ότι αναφέρει πως λειτουργεί η ταχεία φόρτιση με φορτιστή των 15w (ο οποίος πωλείται χωριστά).
Αγόρασα έναν, τον δοκίμασα πριν λίγο και κάνει την πρέπουσα ταχεία φόρτιση.
(Ο φορτιστής του Α71 που δοκίμασα ήταν υπέρ ταχείας 25w).

Σας ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθεια!!!