Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Tab S7+, Android 13

(Subiect creat la: 23-11-2022 10:53 AM)
440 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
SM-T970, CSC EUX
Iată că a venit Android 13 și pentru tabletele din seria Tab S7, în cazul meu Tab S7+, o tabletă excelentă din toate punctele de vedere. Având deja experiența Androidului 13 pe S22 Ultra va fi ușoară trecerea de la 12 la 13 și pe acest dispozitiv.
Poate o fi apărut chiar mai repede însă eu abia acum am verificat și am considerat că este util să-i anunț și pe cei care au un dispozitiv similar și sunt interesați.

image

image

15 Răspunsuri
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Posibil sa vina și pe tab s7 fe 5g
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Zilele acestea în mod cert. Au avut prioritate modelele Tab S7 şi Tab S7+, însă Tab S7 FE 5G nu va face excepție de la regulă.
🙂
Marius_M
SuperStar
Opțiuni
Luna care vine după calendar
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ajunge până la sfârşit de Noiembrie. Se mişcă excelent Samsung la capitolul update-uri.
Marius_M
SuperStar
Opțiuni
A mea din păcate cum am mai spus, în alte dați , ccs-ul are pe Hong Kong din câte am înțeles și nu ptr Europa, de altfel are procesor Snapdragon ( și la android 12L sa primit foarte târziu de postarea ta când a venit pe S7+ la tine), deja m-am învățat 😁 de aia sunt curios....
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aici ai "greşit" pentru că Tab S7 şi Tab S7+ au venit echipate la nivel global doar cu Snapdragon. Acu roagă-te în chineză să ajungă cât mai repede.
Glumesc, o să ajungă puțin mai târziu probabil fiind destinată altei regiuni, dar asta nu-i o problemă.
0 Aprecieri
Marius_M
SuperStar
Opțiuni
Aaa, înseamnă că amândoi avem tabletele mai puternice! Nu știu exact dacă Tab S7 wifi ca și procesoare sunt diferite ptr Europa.... Asta e 👍
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Au acelaşi procesor.
Snapdragon 865 + din câte ştiu. Atât Tab S7 cât şi Tab S7+, indiferent că sunt 5G sau doar Wi-Fi sau că sunt destinate Europei sau altor regiuni la nivel global. Versiunile 5G au în plus suportul SIM pt. funcția telefon şi date mobile. Dar poți apela sau trimite mesaje chiar dacă nu ai un model de tabletă cu SIM. De pe un model care are doar Wi-Fi poți apela sau trimite mesaje cu ajutorul funcției "Call & Text on Other Devices". Va folosi spre exemplu serviciul activ al unui smartphone pe care îl ai, condiția fiind să fie conectate ambele dispozitive la acelaşi cont Samsung. Avantajul modelelor în versiune 5G este că te poți folosi şi de date mobile nu doar de Wi-Fi, cam aşa stau lucrurile. Wi-Fi şi Bluetooth au integrate nativ absolut toate tabletele, cele 5G au în plus ce ți-am scris mai sus. Acel suport SIM.
0 Aprecieri
Marius_M
SuperStar
Opțiuni
Știu că pot răspunde la apeluri/sau mesaje ( pe toate dispozitivele mele am contul meu Samsung activat). O sa dau un semn când se ivește.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Vine el.
Marius_M
SuperStar
Opțiuni
Super, eu o sa mai am de așteptat....tare curios voi fi cât
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Tu ai Tab S7 dar cu CSC nespecific Europei din câte am reținut eu. Sau mă înşel?
0 Aprecieri
Marius_M
SuperStar
Opțiuni
Da 😄 și apropo dacă tot sa ivit, fac o specificare la ceilalți membri, dacă vor sa ajungă update-uri normal pe dispozitivele Samsung Nu cumpărați de la Quick mobile .... ele merg foarte bine dar difera la procesoare în rest nimic de reproșat dar repet ptr cine vrea să cumpere de la ei sa tina cont ca actualizările de sistem ajung mai târziu! Mai știu pe cineva cu un S22 ultra care la fel ca mine primește mai târziu actualizari sau update-uri.
Marius_M
SuperStar
Opțiuni
Salutare, am promis că dau un semn când apare....am verificat-o acum și surpriză :Screenshot_20221124_184239_Software update.jpgScreenshot_20221124_184318_Software update.jpg
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am zis că vine...