Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Păreri

(Subiect creat la: 18-06-2023 08:57 AM)
438 Vizualizări
iuliabonis
Journeyman
Opțiuni
Hi! Ce părere aveti despre produsele resigilate de pe eMAG? Merită?
18 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Buna,
Nu știu ce să zic.. Recomand sa mergi pe un produs nou, pentru a evita orice fel de problema.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Depinde ce produs vrei sa cumperi.
Majoritatea produselor sunt 'expuse' in showroom si nu cred ca sunt folosite excesiv.
Eu spre exemplu daca gasesc ceva cu 100-200 lei mai ieftin ca resigilat il cumpar in secunda 2. Are aceeasi perioada de garantie ca cel sigilat.
Conditia este sa fie 'impecabil'.
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Dacă arata bine fizic eu recomand resigilate.
Aceste resigilate nu sunt produse de showroom.
Am luat un galaxy watch 4 clasic LTE la un super preț și fără zgârieturi era nou.
Recomandarea mea este sa dai comanda cu livrare la punct de lucru emag, acolo îți permite să vezi produsul înainte sa îl cumperi.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
La Resigilate scrie clar ce are produsul..
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Nu e valabil ce scrie la descriere produs. Îți spun din propria experienta.
PACRi
Maestro
Opțiuni
Cand cumperi cu "zgârieturi fine" si primesti produsul de parca l-a mangaiat cu peria de sârmă nu le mai crezi descrierea.
Eu nu mai cumpar resigilate. Poate sa fie si la 50% din pretul initial.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
iuliabonis
Journeyman
Opțiuni
Acesta ar fi produsul in cauzăScreenshot_20230618_085004_eMAG.jpg
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Poți încerca,și dacă nu iti convine cum arata estetic tableta și accesoriile ei ii faci retur..
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Îți faci o luna genius gratuit și ai 60 zile de retur la produs.
Dar dacă sunt mai multe produse similare recomandarea mea e sa dai comanda de 2,3buc și le verifici acolo.
Și care este ok pe aia o ridici.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cum zice si coco.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Bună,
Nu prea recomand produse resigilate, dar totuși poți încerca să cumperi produsul,poate ai noroc și totul se prezintă ok.
0 Aprecieri
LiviuSS
Navigator
Opțiuni
Bună, eu am cumpărat de la eMAG pana acum câteva produse resigilate și nu am avut probleme cu nici unul. Dar important e sa-l verifici estetic când îl primești și apoi din ce știam ai 30 zile drept de retur dacă nu e ok.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Atâtea păreri ca nici ea nu știe ce sa mai facă.. pff
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu am luat un monitor de gaming de 4k lei la 2.8k cu "zgarieturi fine pe suport si spate"....nu am vazut nimic sincer, poate sa ma fi uitat cu lupa. Pt 1200 lei diferenta zic ca a meritat.

Am avut si eu ca si tine indoieli dar eu am zis ca vreau cu "ridicare din showroom" si l-am verificat, daca arata nasol nu il luam sau faceam retur pe loc

Ca sa iti raspund la intrebare, depinde....de produs, de optiuni, etc. Eu am Genius, daca nu imi place ceva ii dau retur. Daca ai posibilitatea sa il vezi in showroom incearca asa

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
iuliabonis
Journeyman
Opțiuni
Am ales să il cumpăr resigilat, cu ridicare de la easybox, pentru ca nu avem punct eMAG dar dacă nu-mi convine, voi da retur.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Exact... Te uiti, vezi daca corespunde iar in caz ca nu, dai retur

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
iuliabonis
Journeyman
Opțiuni
Update (dăcă ajută pe cineva :smiling-face: )
Produsul e SUPERR. Nu văd nici zgârieturi, nimic, accesoriile sunt la fel de "noi". Tableta merge foarte bine, no bugs sau lag-uri.
Asa că, zic că merită să încercati măcar o dată produsele resigilate.

0 Aprecieri
Cr56
Pioneer
Opțiuni
Rezervat! În opinia mea un produs resigilat eMAG se cumpără în siguranță numai direct din magazin una din condiții sa se afle pe stoc! Apoi, aș fi prefera numai produsele eMAG pt că nu acelea de regulă și au stat la prezentare funcție de raportul preț / defecte comparat cu unul nou, și de anul de fabricație, diferențele nu sunt notabile bateria este deja uzată procesorul(inima) bună idem... Decizia îți apartine! Concluzia mea = nu recomand!
0 Aprecieri