Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Defecțiune conector fpc lcd Samsung Tab A6 2016 model SM-T585

(Subiect creat la: 20-02-2021 02:48 PM)
780 Vizualizări
STEAUA
Explorer
Opțiuni
Bună ziua. Am o tabletă Samsung Tab A 2016 model SM-T585 și am probleme cu conectorul fpc lcd. Placa de baza prima a tabletei s-a defectat. Am găsit pe Olx o tabletă la fel ca a mea cu display-ul defect dar cu placa de bază bună. Persoana de la care am cumpărat-o mi-a trimis o filmare în care se vede ca funcționează tableta. După ce am primit tableta a funcționat și la mine. Cand am schimbat placa de baza pe tableta mea nu am mai avut imagine pe ecranul tabletei. Am mers cu tableta la un service în oraș și mi-au ca, conectorul fpc lcd este cu problema.

image

image
Piesa de la conector.

S-a rupt piesa de la conector și nu mai face contact cum trebuie, și trebuie schimbat conectorul. Aveți idee cine schimbă conectori fpc în țară? Și dacă se schimbă, sau trebuie înlocuită placa de bază cu totul? Va mulțumesc și aștept răspuns. 
0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai putea suna la ESD Service sa intrebi, sau direct la Samsung, la numerele de pe site. Poate reusesc ei sa te ajute. Problema este daca au piesa ca atare, daca nu exista procedura de schimbare a ei, este posibil sa nu vina pe canalul oficial de piese si atunci chiar daca ar putea sa o schimbe, nu au piesa decat daca le-o duci tu (eventual sa o ia de pe placa ta veche sau alta placa stricata)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
7 Răspunsuri
STEAUA
Explorer
Opțiuni
Piesa am găsit-o în interiorul tabletei, iar la conector era lipit cu scoci.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut, se pare ca ti-ai luat tzeapa de la cel care ti-a vandut tableta pe OLX (ce "uameni"). 

Nu stiu daca la noi iti repara cineva dar am gasit piesa pe ebay si e ieftina si am gasit si niste filmulete DYI cum se repara/monteaza (in italiana din pacate), poate te ajuta totusi

2 X Display LCD FPC connector For Samsung Galaxy Tab A 10.1 T580 T585 T587 | eBay

Samsung SM-T585 sostituzione connettore fpc Lcd - YouTube

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
STEAUA
Explorer
Opțiuni
Da, știu și eu ca se găsesc pe eBay, am văzut și tutorialul în italiană despre care vorbești, dar m-am gândit ca poate exista cineva în țară care schimba conector fpc lcd, să nu mai fiu nevoit să schimb placa de bază cu totul. După cum am zis, am primit-o cu scoci lipită la conector, probabil ca să țină cât ajunge la mine și după ce am schimbat-o pe tableta mea nu mai mers. Oricum mulțumesc pentru răspuns.
0 Aprecieri
STEAUA
Explorer
Opțiuni
Chiar dacă sunt pe ebay nu știu cum să cumpăr, nu am cumpărat nimic niciodată de afară, deci nu știu cum este.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cred ca ai mai curand sanse la vreun electronist pasionat sa iti schimbe conectorul. De obicei in service-uri nu se complica, schimba placa cu tot nu sta sa dezlipeasca si sa inlocuiasca un conector.

Pe vremuri erau ateliere de reparatii electronice unde duceai de la tv la radiouri, si casetofoane da cred ca au disparut de ani de zile...nu am mai vazut niciunul

0 Aprecieri
STEAUA
Explorer
Opțiuni
Nu știu dacă cei de la service Samsung schimbă conectorul fpc sau schimbă placa de bază cu totul.
0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai putea suna la ESD Service sa intrebi, sau direct la Samsung, la numerele de pe site. Poate reusesc ei sa te ajute. Problema este daca au piesa ca atare, daca nu exista procedura de schimbare a ei, este posibil sa nu vina pe canalul oficial de piese si atunci chiar daca ar putea sa o schimbe, nu au piesa decat daca le-o duci tu (eventual sa o ia de pe placa ta veche sau alta placa stricata)

0 Aprecieri