Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Cu ce incărcător pot încărca TAB A9 PLUS?

(Subiect creat la: 11-04-2024 09:32 PM)
1019 Vizualizări
NeaguNorbertRoland
Helping Hand
Opțiuni
Salutare tuturor! Vin cu o întrebare despre încărcarea tabletei A9 plus. Anul asta nu a mai primit încărcătorul doar cablu de date. Însă am de anul trecut la Tab a8. La-m introdus la incarcat cu încărcătorul de 7,8 tab a 8 duce pana la 15 am înțeles.. Însă am și încărcătorul de la tel cu 25 w. Întrebare este noul tab a9 plus tot pana la 15 w accepta la încărcare? Dacă introduc cel de 25 cauzează problema pe viitor? 
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Poți folosi liniștit încărcătorul de 25W. Tableta o sa se încarce la 15W oricum. Curentul maxim de încărcare folosit este întotdeauna cel mai mic curent dintre toate cele suportate de către încărcător, cablu și dispozitiv. Practic tableta comunica cu încărcătorul și negociază curentul de încărcare.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

5 Răspunsuri
NeaguNorbertRoland
Helping Hand
Opțiuni
Am uitat sa adaug. Se afla 50% bateria și cu încărcătorul de tab a8 de 7,8 w îmi scrie ca încărcarea complecta va fi efectuata peste 2 ore și 30 de minute.
0 Aprecieri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Poți folosi liniștit încărcătorul de 25W. Tableta o sa se încarce la 15W oricum. Curentul maxim de încărcare folosit este întotdeauna cel mai mic curent dintre toate cele suportate de către încărcător, cablu și dispozitiv. Practic tableta comunica cu încărcătorul și negociază curentul de încărcare.
NeaguNorbertRoland
Helping Hand
Opțiuni
Mulțumesc frumos pentru răspuns 🙏🙏
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Poți folosii liniștit încărcător de 25W.
Tableta o sa își tragă cât curent are ea nevoie din încărcător.
Poți folosii inclusiv de 45w 😅.
Singura condiție este sa ai un adaptor original Samsung!
NeaguNorbertRoland
Helping Hand
Opțiuni
Mulțumesc frumos pentru răspuns
0 Aprecieri