Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Încărcare tableta

(Subiect creat la: 13-02-2024 02:22 PM)
1371 Vizualizări
Dobro
Pioneer
Opțiuni
Am observat că durează aproximativ 5 ore (poate chiar mai mult) până când tableta A9+ se încarcă (de la aproximativ 25% la 85%). Menționez că am deselectat opțiunea de încărcare rapidă dar totuși mi se pare destul de mult durata. 
E în regulă? E un timp normal de încărcare? 
Mulțumesc 

7 Răspunsuri
GeorgeGP
SuperStar
Opțiuni
Posibil să ai o problemă ori cu încărcătorul ori cablul usb are un defect. Încearcă de ai posibilitatea cu altele din cele două menționate, prin rotație.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Încearcă să activezi încărcarea rapidă sa vezi daca e ok așa. Ce încărcător folosești?
Dobro
Pioneer
Opțiuni
Încărcătorul e Samsung. Oricum am încercat pe mai multe (atât cablu cât și încărcător, inclusiv Gan-cred că așa i zice, poți conecta la el mai multe dispozitive) și același timp l-am avut. Într-adevăr dacă activez încărcarea rapidă pare sa se înjumătățească timpul, cel puțin așa afișează) O să mai văd, nu mă deranjează neapărat timpul mare de încărcare...
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Eu zic sa o lași activa funcția, așa nu o să stai prea mult sa se încarce și poți folosi tableta.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Dobro ,

Ai încercat cumva și cu alt cablu/încărcător să vezi dacă se comportă la fel?

0 Aprecieri
Dobro
Pioneer
Opțiuni
Salut. Da, la fel. Acum e deja încărcată dar pare că dacă activez încărcarea rapidă timpul se reduce la jumătate
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut. Dupa timpul de incarcare, ar parea ca iti face incarcarea cu 4.5W (0.9Ah), care este maximul pentru usb 3. Din ce am vazut pe internet, cu Fast Charge (15W), incarcarea dureaza putin peste 3 ore. Deci cred ca tableta se incarca normal (tinand cont ca bateria este mare - 7040mAh.