Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Baterie

(Subiect creat la: 16-04-2024 05:45 PM)
230 Vizualizări
JustSpeed
Pathfinder
Opțiuni
Bună ziua! Am intrat pe un link de la un comentariu de pe YouTube și am fost redirecționat pe un site dubios, de unde nu am descarcat absolut nimic. 
Dar, m-am speriat și am zis sa fac un factory reset la tableta deoarece nu am aproape nimic pe ea( o am de o luna), dar îmi place mie sa stau linistit.
Credeți că s-a stricat în vreun fel bateria. Adică în timpul procesului sa se supraincalzeasca sau după, cu update-uri de aplicații și descărcare de altele etc..? Sau același lucru s-ar fii intamplat dacă m-as fi jucat un joc de ex
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Nu se întâmplă nimic cu bateria doar de la update-uri și instalări de aplicații. Bateria este afectată, în timp, dacă tableta rulează frecvent la temperaturi ridicate. În jocuri sigur o încălzești mai tare și pentru mai mult timp.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

7 Răspunsuri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Nu se întâmplă nimic cu bateria doar de la update-uri și instalări de aplicații. Bateria este afectată, în timp, dacă tableta rulează frecvent la temperaturi ridicate. În jocuri sigur o încălzești mai tare și pentru mai mult timp.
JustSpeed
Pathfinder
Opțiuni
și nici de la faptul ca am făcut factory reset? este primita dela cineva drag și țin la ea. acum probabil mi se pare ca se descarca mai repede pt ca nu e obișnuită cu mine
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nici. Nu e chiar așa sensibilă bateria. Nu o folosi intens în priză, nu face sesiuni foarte lungi de jocuri care o încălzesc tare (fără pauză )și nu o să ai probleme.
JustSpeed
Pathfinder
Opțiuni
mulțumesc mult!
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut. Faptul ca a stat mai calda pt vreo 15 minute nu are nimic, atâta timp cât bateria nu trece de 35 grade. Poți sa te și joci pe ea liniștit ceva joculețe ca tot nu e o problema mare. Bateria se degradează în timp.
JustSpeed
Pathfinder
Opțiuni
am crezut ca procesul acela de factory reset o sa facă ceva probleme, multumesc pt răspuns!
0 Aprecieri
Vlad345
Pioneer
Opțiuni
Nu cred că este afectată în vre-un fel bateria, eventual verifică să vezi ce aplicații ai instalate și dacă găsești ceva ce nu ai instalato tu dezinstaleazo. Să îți verifici și conturile, eventual să schimbi parolele în caz de ceva. În rest data viitoare încearcă să nu mai accesezi link-uri necunoscute.